La gestió del temps i de l'agenda

Quan inaugurava l'apartat de l'alcalde hi incloïa també la publicitat de la meva agenda. Si hi feu una ullada, així com si rellegiu alguna entrada anterior al meu diari (Vegeu El meu dia dia) corroborareu que l'agenda d'un alcalde és atapeïda. No me'n queixo. Per això, i per la meva voluntat (i el meu deure) d'atendre tothom i totes les necessitats, i al mateix temps gestionar solucions i prendre les justes decisions, és molt important una òptima gestió del temps, motiu pel qual procuro no allargar les visites i reunions més d'una hora, en el pitjor dels casos. És una filosofia que intento traslladar a tota l'organització i que, al meu parer, hauria de tenir cabuda en el marc de la imminent reforma horària, iniciativa a la que estem adherits com a Ajuntament.

Una altra cosa són els actes o activitats que, depenent del caire que tinguin, poden allargar-se més. Amb l'arribada del bon temps es multipliquen i el proper cap de setmana n'és una bona mostra: la tarda de divendres, per exemple, hi coincideixen la recepció que el Cor Scandicus ofereix a la coral alemanya Donna Canta, en el marc dels actes de l’Any Millet,  la celebració dels 80 anys de la Creu Roja del Masnou, Alella i Teià, el lliurament dels XXXIX premis Goleta i Bergantí, i la inauguració d'una nova exposició del cicle d'arts visuals. Tots mereixedors de la presència de l'alcalde i per als quals compto ser-hi, si més no en algun moment de la jornada.

Tant per a reunions com per a activitats públiques, és clar que allà on no hi arriba l'alcalde habitualment hi ha la presència dels regidors delegats i el suport del consistori, però m'agrada ser-hi sempre que puc, viure l'activitat de les entitats del municipi de primera mà, fer-los-hi costat, ... i per això és cabdal una bona gestió del temps. Si no hi soc en alguna ocasió, no m’ho tingueu en compte, alguna mala coincidència, a vegades el desconeixement, potser algun contratemps o entrebanc inesperat, m'ho haurà impedit. En qualsevol cas, que l'activitat no s'aturi!

Entrades al bloc