Educació


Oficina Municipal d'Escolarització

Carrer de Roger de Flor, 23, 1a planta
Telèfon: 93 557 18 00
Adreça electrònica: educacio@elmasnou.cat

L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) és un servei municipal impulsat conjuntament pel departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament del Masnou per coordinar i facilitar l'escolarització als centres educatius sufragats amb fons públics.

La ciutdania pot acudir a l’OME per rebre informació, orientació i assessorament sobre l'oferta educativa del Masnou i sobre els processos d'escolartizació. 

L’horari d’atenció durant el curs escolar és els dimarts i el divendres, de 10 a 14 hores (amb cita prèvia). Durant el període de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, l’OME és oberta de dilluns a divendres, de 10 a 14 h.

 

(In)forma't


L'Ajuntament del Masnou organitza cada any, pels volts del principi de la primvavera, les jornades d’orientació educativa (In)forma’t.

L'objectiu principal de les jornades és proporcionar informació als i les alumnes d’ESO per ajudar-los a triar el seu itinerari educatiu, així com donar a conèixer, també a les seves famílies, l’oferta formativa del Masnou i dels municipis de l’entorn. 

S'organitza una mostra de centres educatius i estudis, així com xerrades i tallers per orientar l'alumnat i les seves famílies.

Suport a l'escolarització

L'Oficina Municipal d'Escolarització es troba a l'edifici de l'OAC.
Les famílies i l'alumnat poden acudir a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) per resoldre dubtes i rebre suport per garantir el dret a l'escolarització en centres docents finançats amb fons públics del municipi (educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria).

Més informació:

Oficina Municipal d'Escolarització

Equipaments

Llocs d'interès

Tènics municipals