www.elmasnou.cat/educacio ">

Les jornades d'orientació educativa (In)forma't tindran lloc els dies 24 i 25 de març

Última revisió 18-03-2022 11:20
16/03/2022

Per assistir a les xerrades, cal inscriure-s’hi prèviament a www.elmasnou.cat/educacio

Les jornades d’orientació educativa (In)forma’t 2022 se celebraran els dies 24 i 25 de març, a Ca n’Humet. El seu objectiu principal és proporcionar informació als i les alumnes d’ESO per ajudar-los a triar el seu itinerari educatiu, així com donar a conèixer, també a les seves famílies, l’oferta formativa del Masnou i dels municipis de l’entorn. Enguany recuperen el format presencial, ja que la pandèmia va obligar a cancel·lar-ne l’edició del 2020 i a fer la del 2021 de forma virtual.

Són obertes a tothom, però s’adrecen especialment a alumnes de 4t d’ESO. De fet, el dijous 24 i el divendres 25 al matí s’han programat activitats exclusives per a aquest col·lectiu, amb visites organitzades en col·laboració amb els instituts i dins del seu horari lectiu. Recorreran punts d’informació que instal·laran diversos instituts i altres centres educatius del Masnou i del Baix Maresme per donar a conèixer la seva oferta formativa. A més, podran aclarir dubtes al punt d’orientació personalitzada. Per rebre aquesta atenció personalitzada, cada alumne ha de demanar cita prèviament a través d'aquest formulari.

Les jornades (In)forma’t s’obren a tots els públics el divendres 25 a la tarda, de 17 a 20 h. Hi haurà tastet d’oficis i els punts d’informació dels centres educatius del Masnou i del Baix Maresme. A més, s’organitzaran quatre xerrades. Per assistir-hi és imprescindible inscriure-s’hi prèviament, sempre a través del formulari esmentat. Les xerrades són les següents:

 • I si no tinc l’ESO, què puc fer?
  A les 17.30 h, a càrrec del Centre de Formació de Persones Adultes del Masnou (CFPAM).
   
 • Coneixes l’oferta d’FP d’Alella, el Masnou i Premià?
  A les 18.00 h, a càrrec d’Unportal.
   
 • Saps quins graus universitaris s’estrenen el curs vinent?
  A les 18.30 h, a càrrec d’Unportal.
   
 • Omple la teva maleta d’experiència professional i personal
  A les 19.30 h, a càrrec de Mobilitat Internacional, Consell Comarcal del Maresme.

A més a més, el dimarts 5 d’abril tindrà lloc una xerrada més, però en aquest cas no serà presencial, sinó en línia. També cal inscriure-s’hi, mitjançant el mateix formulari. Aquesta xerrada serà la següent:

 • Com serà el batxillerat del curs 2022-2023?
  A les 18.30 h, en línia, a càrrec d’Unportal.

Es pot consultar més informació sobre aquestes jornades, el procés de preinscripció i matrícula per al curs 2022-2023, i altres temes relacionats amb l’educació a la pàgina www.elmasnou.cat/educacio o bé enviant un correu electrònic a educacio@elmasnou.cat.

Jornades d'orientació educativa (In)forma't.
Jornades d'orientació educativa (In)forma't.

Et pot interessar