Mancomunitat

Logotip Mancomunitat.

La Mancomunitat Intermunicipal de Serveis d’Alella, el Masnou i Teià va néixer l’any 2001 amb l’objectiu de sumar esforços i mitjans per cobrir de manera conjunta les necessitats dels tres municipis.

Es tracta d’una administració local formada pels ajuntaments d’Alella, El Masnou i Teià, de la comarca del Maresme, amb la missió de realitzar i prestar serveis en comú.

El treball, els recursos conjunts i les economies d’escala possibiliten l’actual oferta de serveis públics als ciutadans i ciutadanes d'aquests municipis.

L'activitat de la Mancomunitat es dirigeix a la consecució de les finalitats, entre d’altres, següents:

  • Gestionar la Deixalleria situada al paratge anomenat La Bomba del terme municipal de Teià.
  • Gestionar el Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora (CEAV) ubicat al terme municipal de Teià.

Documents oficials

Estatuts

Constitució del Consell General.

Organització: Presidència i Vicepresidències.

Règim de sessions del Consell general i del Consell d'alcaldes.

Nomenament del personal de gestió.

- Assignacions econòmiques.

Conveni regulador de la delegació de competències de la Deixalleria a favor del Consell Comarcal del Maresme signat (31 de gener de 2018).

Anunci de l'aprovació de la nova minuta del conveni regulador de la delegació de competències de la Deixalleria a favor del Consell Comarcal del Maresme (23 de gener de 2018)

Anunci de l'aprovació de la delegació de competències de la Deixalleria a favor del Consell Comarcal del Maresme (21 de novembre de 2017).

- Anunci  de l’aprovació de la pròrroga del conveni de delegació de competències de la Deixalleria  a favor del Consell Comarcal del Maresme i aprovació de l’addenda (11 de febrer de 2022).

Anunci  de l’aprovació de la pròrroga del conveni de delegació de competències de la Deixalleria  a favor del Consell Comarcal del Maresme i aprovació de l’addenda (29 novembre 2022)

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 06-10-2023 15:39