Les platges del Masnou

mapa google earth platges del MasnouAl municipi hi ha dues platges: la platja del Masnou, a llevant del port esportiu (el costat més proper a Barcelona), i la platja d'Ocata, situada a ponent (a la banda del port més propera a Mataró).

Totes dues tenen equipaments sanitaris i àrees de serveis. S'hi pot accedir fàcilment des del centre urbà i estan ben comunicades amb transport públic, ja sigui en autobús o en tren, a través de les estacions "El Masnou" i "Ocata", de Rodalies Renfe.

Avís: aquest estiu, l'estació d'Ocata està tancada per obres.

En marxa la temporada de bany 2022

Les guinguetes que ressegueixen el litoral masnoví ja estan en ple funcionament; són les que es van estrenar l’any passat i, en total n’hi ha cinc: quatre a la platja d’Ocata (Piropos, a l’altura del carrer de Doctor Agell; Calima, a la del carrer dels Capitans Comellas; Tamarindo a la del Pintor Villà, i Jarana, a la de l’avinguda Mare de Déu de Núria), i una a la del Masnou (La Rotonda, al davant de la riera d’Alella).

El servei de vigilància, salvament i socorrisme serà a càrrec de Pro-Activa Serveis Aquàtics i es prestarà entre l’11 de juny i l’11 de setembre. L’horari dels mesos de juny i setembre serà de 10.30 a 19 h i, el de juliol i agost, de 10 a 19 h. Enguany només ha mantingut la Bandera Blava la platja del Masnou, però la distinció Biosphere s’ha obtingut per a totes dues platges. Més informació.

Estat de les platges

Respecteu la senyalització de les banderes i les indicacions dels i les socorristes. Consulteu:

Proactiva

Estat de les platges del Masnou i d'Ocata per part de l'empresa concessionària del servei de vigilància, salvament i socorrisme a les platges del municipi.

Platgescat

Aplicació amb informació sobre l’estat del mar, la bandera i si hi ha meduses. També disponible per a telèfons mòbils.

Protecció Civil -  Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya

Espai saludable a la platja d'Ocata

L’objectiu d’aquesta iniciativa és sensibilitzar les persones per tal que tinguin cura de la seva salut, la dels seus familiars i la de la resta de persones usuàries de la platja. La platja és un espai públic on la convivència, el respecte i els hàbits saludables han de ser elements indispensables per al gaudi de tota la ciutadania. Més informació.

Cadira amfíbia

Les persones amb mobilitat reduïda poden sol·licitar el servei de cadira amfíbia per banyar-se al mar, en ambdues platges. 

Cal adreçar-se al servei de socorrisme o trucar al número de telèfon 637 516 635.

Per protocol covid, els  o les socorristes no acompanyaran la persona usuària a l’aigua, només cediran la cadira amfíbia. La persona que es vol banyar haurà d'utilitzar el servei amb un acompanyant.

Zona de pesca 24 h


S'han habilitat 200 metres de la platja d'Ocata (comptats des del límit amb el terme municipal de Premià de Mar) per a la pesca amb canya durant les 24 h del dia durant tota la temporada.

Recordeu que, fora d'aquesta zona, la pesca amb canya només és permesa entre les 21 i les 8 h.

tzxs

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01-07-2022 14:40