Programes i esdeveniments de l'àrea d'Esports

CAMINADA DELS TRES POBLES

Caminada popular i familiar per la muntanya de 10 quilòmetres que es realitza durant la primavera.  L'organitzen conjuntament els municipis del Masnou, Alella i Teià. Hi ha un punt de sortida a cada població i l’arribada és comuna. Inscripcions limitades i gratuïtes. Visiteu la pàgina web de la Caminada.


CURSA POPULAR DEL MASNOU 

Cursa de 5 quilòmetres al passeig Marítim del Masnou i adreçada a tothom, organitzada per l’entitat esportiva Club Atletisme La Sansi. Es fa a la primavera. Visiteu la pàgina web de la Cursa.


FAKALÓ, CAMPUS ESPORTIU

Campus esportiu per a infants i joves d’edats compreses entre els 9 i els 16 anys, que es porta a terme al mes de juliol, repartit en dues quinzenes. Durant el Campus, els joves participaran en activitats lúdiques i esportives: bàsquet, surf de vela, patí català, tennis, vòlei platja, futbol, judo, waterpolo, caiac, futbol americà… Hi haurà una excursió d’un dia cada quinzena, ja inclosa en el preu del Campus. Inscripcions limitades. El procés de preinscripció es fa el segon trimestre de l’any . 


SANT SILVESTRE DEL MASNOU

Cursa de 5 quilòmetres per a tots els públics que es porta a terme a la vila el 26 de desembre. Visiteu la pàgina web de la Cursa.


NIT DE L'ESPORT

Acte d’entrega de premis a entitats esportives, esportives i altres persones vinculades al món esportiu del Masnou, per tal de reconèixer els èxits més significatius mitjançant categories, a tots aquells candidats i candidates que siguin proposats per la seva entitat, fent d’aquesta nit, una data especial pels esportistes del Masnou.

Aquests premis van en funció dels èxits aconseguits en la temporada pels esportistes o equips de cada club, sent premiats els tres finalistes de cada categoria.

Aquest acte, també premia la categoria per la trajectòria esportiva de persones que hagin estat vinculats a l’esport masnoví.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 18-04-2019 16:15