Mobilitat


Aparcaments

El Masnou compta amb àrees d'estacionament regulat a la via pública (zones verda, blaves i taronges), així com amb quatre aparcaments municipals soterrats.

SUMEM s'ocupa de la gestió de l'estacionament regulat a a la via pública (zones verda, blaves i taronges) i dels pàrquings municipals soterrats.

bàner aparcament regulat
 

Aparcament regulat

Zones verda, blava i taronja i pàrquings municipals soterrats

SUMEM

enllaç a SUMEM

L'empresa pública municipal SUMEM SL s'encarrega de la gestió de l'aparcament regulat, tant de l'estacionament a la via pública com dels pàrquings municipals soterrats. 

Afectacions ferroviàries - Obres a l'estació d'Ocata

El 7 de març del 2022, Renfe va iniciar les obres per fer accessible l’estació d’Ocata, que tenen una durada prevista d’un any. Durant aquest temps, els trens deixen d’aturar-se a l’estació d’Ocata. Passen de llarg, ja que els combois de les línies del corredor ferroviari del Maresme continuen circulant.

Per tal de donar servei als usuaris i usuàries de l’estació d’Ocata mentre durin les obres, Renfe ha habilitat un autobús llançadora, que presta un servei ininterromput entre les 6 i les 22 h, cada dia, amb una freqüència de pas aproximada de 15 minuts. Fa les següents parades:

  • N-II, estació d’Ocata (sentit Barcelona).
  • N-II, estació del Masnou (sentit Barcelona).
  • N-II, estació d’Ocata (sentit Premià de Mar-Mataró).
  • Av. del President Kennedy-c. de Manila.

A més a més, i fins a nou avís, l’autobús C15 trasllada la parada de l’estació Ocata de Rodalies, a la parada de l’estació El Masnou de Rodalies, augmentant el recorregut i incrementant la freqüència de pas a 40 minuts. D’altra banda, l’autobús C8 (808), augmenta, de dilluns a divendres, la freqüència de pas en les hores amb més demanda, així com el nombre d’expedicions, modificant també l’horari del servei, que serà de les 6 a les 22 hores de forma ininterrompuda.