Educació

Agenda

Si voleu proposar una activitat cliqueu aquí.

Dl. 08
GEN
Fins Dv.21/JunyServei d'Orientació Formativa al Centre de Formació de Persones Adultes del Masnou (CFPAM)
Centre de Formació de Persones Adultes del Masnou (CFPAM) Carrer d'Itàlia, 50, 1a planta 08320 El Masnou

Servei personalitzat d'orientació formativa del CFPAM per tal que les persones interessades coneguin les possibilitats formatives i puguuin triar les més adients en funció del seu bagatge personal, formatiu i professional.

 

Dl. 08
GEN
Servei d'Acreditació de Competències al CFPAM
Fins Dv.21/JunyServei d'Acreditació de Competències al CFPAM
Centre de Formació de Persones Adultes del Masnou (CFPAM) Carrer d'Itàlia, 50, 1a planta 08320 El Masnou

El CFPAM és Punt d'Informació i Orientació (PIO) del Servei d'Acreditació de Competències Professionals de l'Agència Pública de Formació i Qualificació de Professionals de Catalunya.

 

Dc. 06
MAR
Comerç Amic
Fins Dg.01/AgostComerç Amic
Comerços del Masnou, vila educadora

Un Comerç Amic s’identifica com a obert i proper. És un comerç on hi ha persones que ofereixen ajuda o suport davant d’una dificultat o problema que pugui ocórrer durant algun trajecte pel poble, que ofereixen atenció i col·laboració si és necessari i forma part d’una xarxa de suport que vetlla per la seguretat dels infants i altres col·lectius en situació de vulnerabilitat al municipi, de manera que es crea un entorn més acollidor per a tothom.

Aquesta és una proposta del PEM - Projecte Educatiu del Masnou 

Dc. 29
MAI
Xerrada
Xerrada "Les ferides que ha deixat el colonialisme". Programa intercultural Parla'm de tu.
Gratuït
Des de les 19:00 fins a 21:00
Centre de Formació de Persones Adultes del Masnou (CFPAM) C/ d'Itàlia, 50, 1a planta, aula 5 Edifici Centre 08320 El Masnou
Qui ho organitza : Centre de Formació de Persones Adultes del Masnou (CFPAM)

"Parla’m de tu" és un programa intercultural que el CFPAM va iniciar el curs 2021-2022, en col·laboració amb l’Associació UNESCO del Masnou. Aquest programa es va concebre per propiciar l’acostament a l’alumnat nouvingut a partir del coneixement i el reconeixement de les seves pròpies cultures.

L’edició d’enguany la dediquem a Gàmbia, el Senegal i Guinea Bissau. El tema de la conferència versa sobre les ferides que ha deixat el colonialisme a l’Àfrica, a càrrec de Jordi Tomàs, doctor en antropologia social i cultural; i la participació de l'alumnat del CFPAM: Musa Bajo, Mariamma Kuyateh, Mariamma Manneh, Fatu Sane, Moudo Gueye i Mohamed Barrow.