La Casa del Marquès, un referent per a l'emprenedoria

El passat divendres 24 de març vam renovar el programa REEMPRESA al Centre d’Empreses de la Casa del Marquès. Una proposta molt interessant impulsada des de la patronal CECOT amb  el suport de la Diputació de Barcelona. Una iniciativa que posa en contacte i fa mediació entre empreses que tanquen i noves idees de negoci que es poden aprofitar d'aquest fet per iniciar un projecte d'emprenedoria nou. Aquest servei, junt amb d'altres programes de suport i foment a l’activitat empresarial (assessorament, formació, suport, ...),  s’ofereix en aquest equipament municipal.

La conversió de la Casa del Marquès en un centre d'empreses ha estat una història d'èxit. Iniciada en el mandat de l'Eduard Gisbert, es va tirar endavant la rehabilitació d'aquest equipament, inaugurat l’any 2014, gràcies al programa FEDER, amb el suport de la Diputació i, també, del departament de Governació de la Generalitat, des d'on vaig poder contribuir-hi, així com a la col·laboració dels ajuntaments d’Alella i Teià.

Avui aquest centre d'empreses és una realitat viva, amb una plena ocupació en les seves diferents modalitats (viver, centre de negocis, coworking, ...), tant d'empreses de nova creació com de d’altres ja consolidades. Empreses i projectes emprenedors amb molta empenta i innovació, gent jove que tira endavant les seves iniciatives, tan variades que van des de la consultoria fins a la distribució d’avellanes i pistatxos, passant pel sectors de la comunicació i immobiliari, la promoció de l’esport o la venda i fabricació de productes químics, només per citar-ne alguns exemples.  Tot plegat  fa de la Casa del Marquès un centre d'excel·lència i de referència que ens permet posar el Masnou al capdavant d’un munt de projectes d’emprenedoria.

Entrades al bloc