Quin model de turisme pretenem?

Avui dijous, 4 de maig, presentem públicament el Pla de Desenvolupament Turístic del Masnou. Per primera vegada el municipi disposarà d'un document marc estratègic que ens permetrà treballar i implementar polítiques en aquest àmbit. Al final del mandat passat ja vam començar a assentar algunes bases del que havien de ser les polítiques de promoció del municipi: la creació d'una Oficina de Turisme al Masnou, ubicada en un equipament emblemàtic com la Casa de Cultura, i el naixement d'un itinerari que permetés anar treballant propostes vinculades al nostre patrimoni cultural, gastronomia i altres atractius que pogués oferir el Masnou.

Les actuacions que hem anat fent en aquest sector mostren dades positives i han tingut bona acceptació. Però el Masnou ofereix encara moltes més possibilitats vinculades a la seva ubicació estratègica al costat de Barcelona, la platja, el port, el patrimoni, el clima i la gastronomia. Ara bé, si volem incrementar el nombre de visites i de pernoctacions al nostre municipi ens cal definir un model que sigui sostenible, compatible amb els que vivim al Masnou, i regulat, que defineixi un model de turisme i de visitant que vagi d'acord amb el model de municipi que volem.

Ara disposarem de l’eina, d’aquest pla estratègic, en què han participat els diferents agents socials i econòmics implicats en el turisme i en la promoció del municipi. A partir d’aquí, ens cal continuar treballant totes aquestes potencialitats que tenim i que permetin fer del Masnou un municipi acollidor pel visitant i alhora en òptimes condicions pels nostres veïns i veïnes.

Us animo a que conegueu aquest nou Pla estratègic aquesta tarda, a les 19 h, a la sala polivalent de la Biblioteca, acte que clourà amb un petit tast de productes locals.

Entrades al bloc