Bon any nou!

Nadalem del Masnou, desembre 2019.Comencem a caminar pel 2020. Abans voldria tenir un record pel 2019, en el que els darrers dies de l'any hem pogut gaudir d'unes festes de Nadal en comunitat, amb una bona colla d'activitats reeixides, tant culturals com lúdiques, que han tingut el seu colofó amb la celebració del Nadalem al complex esportiu. Tot un èxit amb el pas de prop de 4.000 persones que han gaudit de jocs i tallers, organitzat per l'Ajuntament amb el suport de les entitats.

El 2020 comença a caminar amb pas ferm al Masnou, amb diverses actuacions en marxa a la via pública, i amb la contractació de gairebé 30 persones mitjançant plans ocupacionals, que treballaran durant mesos o un any en diferents àmbits. Aviat disposarem d'un nou Pla d'actuació municipal que ens marcarà el camí a seguir. Iniciarem el procés per a la confecció dels pressupostos participatius, constituirem el nou Consell de la Vila i presentarem les taules d'experts en dos àmbits que són cabdals aquest mandat, com són la salut comunitària i l'emergència climàtica. També encetarem noves programacions culturals i de lleure per a totes les edats.

Agafeu forces pel nou any, que acabeu de passar unes bones festes i que els reis d'Orient siguin tan generosos com ho hagueu estat vosaltres. Bon any 2020!

Entrades al bloc