Avancem amb els veïns i veïnes

Un dels objectius del PAM que recentment hem aprovat és pensar i desenvolupar el Masnou amb la participació i el compromís cívic dels masnovins i masnovines a través de la posada en marxa de més i millors mecanismes per a la participació i la corresponsabilització de la ciutadania en la gestió dels afers locals.

I aquests dies en tenim una bona mostra. Constituït el Consell de la Vila, el màxim òrgan permanent de participació ciutadana de caràcter consultiu al municipi, acabem de posar en marxa el primer procés participatiu en què masnovins i masnovines podeu decidir el destí de 500.000 euros del pressupost municipal destinats a inversions, i teniu temps fins al 23 de febrer per presentar tantes propostes com vulgueu. Però també, amb els nostres veïns i veïnes més menuts, de sisè de primària, hem arrencat el Consell Municipal dels Infants, en què aportaran la seva visió i propostes en relació amb el medi ambient, tan necessàries davant la situació d'emergència climàtica que estem patint. I tot just aquest cap de setmana hem posat en marxa una novetat: el projecte col·laboratiu Jugem als barris, en què Ajuntament i entitats veïnals hem anat del bracet per dinamitzar places i carrers amb jocs familiars durant diversos diumenges.

En breu també anunciarem sessions de presentació del PAM en diferents zones del Masnou, perquè jo mateix i regidors i regidores de govern escoltem les vostres opinions i aportacions sobre els projectes que us afecten més directament. I és que tenim vocació de servei i un compromís amb tots vosaltres, i alhora tenim ben clar que les decisions que prenem i els projectes que impulsem han de comptar amb el màxim consens veïnal possible, i per això també n'heu de prendre part i fer-vos-els vostres. Aquesta és la participació més efectiva. Amb aquest objectiu governem.

Entrades al bloc