Bon any 2019

Bon any nouHem deixat ja l'any 2018. Un any que, a nivell municipal, ha representat donar un impuls molt important a una pila de projectes. Un any de govern en minoria que, malgrat aquest fet, ens ha permès desencallar projectes rellevants pel nostre municipi. Hem tancat acords importants com en el cas de RENFE, referent a l'estació d'Ocata, i amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona, pel que fa a l'habitatge de protecció oficial. A més, ja en aquest mes de desembre hem aprovat moltíssims projectes que s'aniran desenvolupant al Masnou properament.

Iniciem aquest 2019 també a punt perquè arribin a bon port algunes obres com la continuïtat de la prioritat per a vianants al carrer de Roger de Flor, l'Illa Centre i el nou pavelló, entre altres. També caldrà continuar amb el parc de Vallmora. I començarem l'any amb una nova empresa de neteja i recollida de residus.

Però també iniciem l'any en què el 26 de maig tindrem noves eleccions municipals. Moment perquè la ciutadania pugui avaluar la feina feta i les propostes que es plantegin per als propers quatre anys. Unes eleccions municipals que coincidiran amb unes eleccions europees. I també amb uns mesos en els quals tindrà lloc un fet de gran transcendència per al nostre país, com serà el judici contra els dirigents independentistes empresonats i processats.

Esperem un 2019 amb ganes d'anar concretant propostes i projectes de present i futur pel Masnou, així com un 2019 amb un fort desig de llibertat pels presoners independentistes i pel nostre país. Que tingueu bon any.

Entrades al bloc