Sabem cap a on anem

Panoràmica parcial del Masnou.En la darrera reunió de govern (la Junta de Govern Local del 16 de gener de 2020) vam aprovar el Pla d'actuació municipal (PAM), que és la ruta detallada de grans eixos i actuacions que han de guiar aquest mandat 2019-2023 i donar compliment al nostre programa electoral, avalat pels vots de la ciutadania.

Al Masnou disposem d'un PAM, doncs, per segon mandat consecutiu, després que el 2015-2019 l'Equip de Govern que jo mateix encapçalava com a alcalde planifiquéssim per primer cop al Masnou l'acció municipal, el full de ruta per als quatre anys de mandat.

Saber cap a on volem avançar, en definitiva com volem convertir el Masnou en un poble millor, mitjançant un conjunt d'actuacions amb un calendari realista i un finançament que faci possible portar-les a la pràctica, és primordial. Com també és cert que el camí es fa mentre es camina i que, de vegades, el camí té pedres i desviacions, i actuacions perfectament planificades s'acaben reconsiderant, posposant o emmotllant en funció de les circumstàncies, sempre amb l'objectiu últim d'afavorir els interessos de veïns i veïnes del Masnou. Com sempre dic, el PAM és un document viu.

Els propers dies, tindreu l'oportunitat de conèixer de primera mà aquest document, amb 12 objectius estratègics, 80 compromisos i una pila d'actuacions. El govern d'ERC-AM el donarem a conèixer mitjançant diferents canals, tant informatius com presencials (al Consell de la Vila i amb trobades veïnals), i també podreu dir-hi la vostra. Ens agradarà escoltar-vos i poder fer aquest camí junts.

Entrades al bloc