El contacte amb els veïns i les veïnes

L'Alcalde, Jaume Oliveras, conversa amb un veí durant la inauguració de la nova plaça ubicada on hi havia l'antiga Dogi.Normalment l'agenda que tinc com a alcalde està farcida d'un munt de coses (vegeu el diari titulat “El meu dia a dia”): activitats, reunions internes, seguiment d'actuacions, visita d'obres sobre el terreny o planificació de futures actuacions, consells de participació, actes, trobades amb entitats o veïns i veïnes del Masnou... I és que l'Alcaldia comporta una dedicació intensa, que també s'ha de fer compatible amb aquells aspectes derivats de la vida privada.

El contacte amb el veïnat del Masnou és imprescindible i permanent. Matí o tarda i, també, caps de setmana. Visites previstes o imprevistes. Converses via telèfon o correu electrònic. A vegades, simples trobades a peu de carrer que donen per un comentari que es transforma en una actuació. D’altres, coincidint al cinema o a la cua de la peixateria. Des de fa un temps, compartint un esmorzar o un berenar, o simplement una hora del meu temps, dins del cicle de Trobades amb l'alcalde, que tan bona acollida té i que també em permet conèixer de primera mà les necessitats o els suggeriments dels masnovins i masnovines. En òrgans formals de participació o en trobades més directes i informals, qualsevol contacte és bo, fins i tot quan és per a una bona estirada d'orelles per alguna actuació que potser no s'ha fet com caldria.

L'important és també fer compatibles aquells projectes d'envergadura que s'estan treballant i que ajuden a transformar el municipi, o les visites que has de fer a altres institucions per tal d'obtenir finançament o ajut, amb els problemes o suggeriments concrets que sorgeixen de les visites o de les trobades amb la ciutadania. Tot és prioritari per al municipi. Grans o petites coses, però totes formen part de la tasca i del compromís que tinc com a alcalde.

Entrades al bloc