L'activitat municipal no s'atura

Visita de l'alcalde i altres membres del govern als treballs de pacificació del trànsit a l'entorn de les Escolàpies.Aquest divendres s'inicia la campanya electoral. De ben segur que serà una campanya força atípica, condicionada per un Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que s'ha atorgat, sense arguments jurídics, el dret a intervenir i condicionar unes eleccions en plena crisi de la COVID-19, amb uns indicadors força negatius, avui en augment, i amb un personal sanitari que es dedica en cos i ànima a donar resposta a aquesta crisi.

Malgrat aquesta situació, voldria destacar alguns aspectes vinculats a l'activitat municipal. L'actuació que ha previst el Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic respecte al nostre litoral es basa a continuar cometent els mateixos errors de sempre. La creació d'un espigó perpendicular a la platja d'Ocata és un despropòsit, com ho és el drenatge de la sorra del mar que, com sempre ha passat, no servirà de res a mitjà termini, i només comportarà malmetre encara més el fons marí i llençar diners, en una inversió totalment innecessària. Intentarem fins al darrer moment aturar un projecte nociu per al nostre litoral.

La mobilitat també està centrant els nostres esforços. Iniciem la setmana amb les obres de pacificació al davant de l'escola de les Escolàpies, preparant noves actuacions davant d'altres escoles que fomentin la pacificació d'aquests entorns escolars, una mobilitat més amable i desplaçaments a peu. Aquesta activitat municipal, juntament amb obres ja iniciades i d’altres que estan a punt de començar, o l'aprofitament de la manca d'activitat degut a l'aturada nadalenca o a les restriccions per posar al dia alguns equipaments municipals (Casinet o Ca n'Humet) són una demostració que l'activitat municipal no s'atura. Prioritzem les actuacions i el suport a les mesures per fer front a la crisi sanitària, però sense oblidar la necessitat d'anar avançant en tots aquells temes que també afecten el present i futur del nostre municipi.

Entrades al bloc