L'activitat no s'atura

Queda lluny allò que a l'estiu, especialment a l'agost, l'activitat s'aturava en sec. És cert que els torns de vacances s'intensifiquen, el calendari de sessions ordinàries fa una pausa fins al setembre, i que força veïns i veïnes del Masnou marxen uns dies de vacances. Però no ho és menys que l'Ajuntament no descansa, que hi ha qui hi tramita els expedients habituals i qui prepara l'arribada de la tardor, i que, a banda de visitants forans, també força masnovins i masnovines gaudeixen dels dies de calor al municipi.

En aquesta línia, en les darreres i intenses sessions de la Junta de Govern Local s'hi han aprovat diversos encàrrecs que permetran posar en marxa nous projectes passat l'estiu. Pel que fa a l'oci, les platges del municipi estrenen nous elements per millorar-ne la qualitat, com la prova pilot de consignes automàtiques per dipositar-hi objectes.

El període estiuenc també acostuma a ser temps d'obres. La intenció és que tinguin la menor incidència possible entre la població, sabent que tot benefici comporta certes molèsties prèvies. Tenim en marxa les obres per tenir a punt les cuines de les escoles Ocata i Marinada, les de la instal·lació del parquet a la pista del Complex Esportiu o d'altres de més llarga durada, com les de conversió en zona de vianants del carrer de Roger de Flor o les que duu a terme la Diputació de Barcelona per construir una rotonda a la carretera d'Alella, previ trasplantament dels plataners centenaris a una zona propera.

També és període de proves per al recentment estrenat web municipal, més visual, intuïtiu, accessible i responsiu. I temps per pensar, programar i preparar una tornada de vertigen i farcida de cites importants al calendari.

Gaudiu del municipi o d’on estigueu passant les vacances si sou fora. Us desitjo un bon estiu i que acumuleu forces per a la tornada.

Entrades al bloc