Avançar amb consens

Ple Municipal del mes de juliol.A aquestes alçades del mes de juliol ja hem finalitzat dues de les cites obligatòries del calendari cultural i festiu del Masnou: el Fascurt i el Ple de Riure. Dos esdeveniments celebrats amb èxit i que ens han permès gaudir de l'espai públic, especialment de la platja.

I també hem celebrat el darrer ple abans de les vacances del mes d'agost. En aquest plenari, com en l'anterior, aprovant modificacions puntuals del pla general del Masnou per a les quals es necessita disposar d'una majoria absoluta. Tant en aquesta sessió com en la del mes de juny hem pogut incorporar dues pastilles importants de terrenys d'equipaments de forma gratuïta. Això pot representar en un futur la creació d'una gran zona esportiva vinculada al futbol. I ha estat possible gràcies a la col·laboració dels dos clubs de la vila: l'Atlètic del Masnou i el Club Deportiu Masnou. El seu suport ha ajudat a l'aprovació d'aquestes millores per al nostre municipi.

I també en el darrer ple es va fer l'aprovació inicial per acabar amb un litigi urbanístic de quasi 50 anys: Can Montals. Malgrat les reticències d'alguns grups de l'oposició, la tasca dels veïns amb reunions prèvies i la seva presència al ple, va comportar l'aprovació per unanimitat d'aquesta qüestió. També la tasca pacient i continuada del tinent d'alcalde d'Urbanisme, que ha anat ajudant a teixir aquests consensos i complicitats amb les persones afectades.

Ara ens espera un setembre ple de reptes i activitats, però encara al juliol s'inicien les obres, per part de la Diputació de Barcelona, de construcció de la rotonda a la carretera d'Alella, a l'alçada del carrer de Rosa Sensat.

Entrades al bloc