Educació


Oficina Municipal d'Escolarització

Plaça de la Igualtat, 1, 1a planta
Telèfon: 93 557 17 77
Adreça electrònica: educacio@elmasnou.cat

L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) és un servei municipal impulsat conjuntament pel departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament del Masnou per coordinar i facilitar l'escolarització als centres educatius sufragats amb fons públics.

La ciutadania pot acudir a l’OME per rebre informació, orientació i assessorament sobre l'oferta educativa del Masnou i sobre els processos d'escolartizació. 

L’horari d’atenció durant el curs escolar és els dimarts i el divendres, de 8.00 a 11.00 hores (amb cita prèvia). Durant el període de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, l’OME és oberta de dilluns a divendres, de 10 a 14 h.

Més informació: Oficina Municipal d'Escolarització 

Comerç Amic

Tens un comerç al Masnou? Clica la imatge i uneix-te a la xarxa Comerç Amic!

Així t'identificaràs com un establiment que té cura dels infants i dels col·lectius vulnerables del Masnou.

Es tracta de crear una xarxa de comerços amb persones que ofereixen ajuda o suport davant d’una dificultat o problema que pugui ocórrer durant algun trajecte pel poble, creant un entorn més segur i acollidor.

(In)forma't


L'Ajuntament del Masnou organitza cada any, pels volts del principi de la primvavera, les jornades d’orientació educativa (In)forma’t.

L'objectiu principal de les jornades és proporcionar informació als i les alumnes d’ESO per ajudar-los a triar el seu itinerari educatiu, així com donar a conèixer, també a les seves famílies, l’oferta formativa del Masnou i dels municipis de l’entorn. 

S'organitza una mostra de centres educatius i estudis, així com xerrades i tallers per orientar l'alumnat i les seves famílies.

Equipaments

Llocs d'interès

Tènics municipals