Xarxes socials

Amb la voluntat que l'Administració sigui més a prop dels masnovins i masnovines, i aprofitant tots els canals possibles, l'Ajuntament del Masnou ha apostat per una gestió professional de les xarxes socials. En total, el consistori és present a Facebook, Twitter, Youtube i Instagram, i el nombre de seguidors en aquestes plataformes experimenta un creixement dia rere dia.

Vistes com a eines interactives que ajuden a difondre tota la informació relacionada amb l'Administració alhora que promouen la participació i la complicitat de la societat en la gestió i presa de decisions, les xarxes socials del consistori segueixen una estratègia digital basada en la participació, la transparència, el rigor, l'objectivitat, la col·laboració ciutadana i la coadministració.

D'una banda, les xarxes Facebook i Twitter s'han considerat xarxes socials actives i, en canvi, Youtube i Instagram, com a xarxes repositori, on es penjaran vídeos i imatges com si es tractés d'una biblioteca. Els usuaris d'Instagram ja hi poden penjar fotos del poble amb l'etiqueta #elMasnou i s'anirà creant així un gran àlbum entre tots els col·laboradors.

Vegeu el Protocol d'ús intern de les xarxes socials

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 23-01-2018 08:48