S'amplien els terminis de sol·licitud de subvencions

Última revisió 22-07-2021 08:52
20/07/2021

Les pròrrogues en les sol•licituds són una mesura adoptada per facilitar la participació i l’entrega de la documentació

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament del Masnou va aprovar la pròrroga del termini de presentació de les sol·licituds envers les convocatòries per a les ajudes municipals. D’aquesta manera, des de l’Ajuntament es vol ajudar i facilitar en la presentació de la documentació per part dels possibles beneficiaris a través d’un marge temporal que els permeti recopilar tota la documentació necessària i requerida.

 

Aquestes subvencions tenen una dotació total de 130.900 euros i estan destinades a empreses i professionals autònoms que han estat perjudicats per les restriccions de la pandèmia, dividides en dues línies: La primera és una convocatòria ordinària per fomentar l’economia local, consolidar el teixit productiu i donar impuls al mercat de treball i, la segona, una convocatòria extraordinària destinada als afectats per les limitacions decretades per contenir la pandèmia de la COVID-19. D’altra banda, també es va aprovar la pròrroga de la presentació de les candidatures per a la 9a edició dels premis d’emprenedoria Jove del Masnou.

 

Així, pel que fa a les subvenció ordinària i a l’extraordinària, la data límit de sol·licitud es prorroga fins al 5 d’agost i, pel que fa als premis d’emprenedoria jove, fins al dia 9 d’agost.

Pròrroga del termini de subvencions ordinària i extraordinària
Pròrroga del termini de subvencions ordinària i extraordinària