S'obre la convocatòria dels IX Premis d'Emprenedoria Jove del Masnou

Última revisió 11-06-2021 11:23
10/06/2021

El 20 de juliol és la data límit per presentar-hi candidatures

Demà, 11 de juny, l’Ajuntament del Masnou obre la convocatòria dels Premis d’Emprenedoria @ElMasnou_Jove2021, que enguany arriben a la novena edició. S'hi poden presentar candidatures fins al 20 de juliol, mitjançant la pàgina web del tràmit específic. Allà també s’hi poden consultar les bases i tota la informació necessària per optar als premis.

Per participar-hi, i entre altres requisits, cal tenir 35 anys o menys, estar empadronat o empadronada al Masnou i presentar un projecte empresarial que encara no estigui en funcionament o que no s’hagi posat en marxa abans de l’1 de gener del 2021. Les bases esmentades detallen la resta de condicions que cal complir per presentar-s’hi.

El projecte guanyador rebrà 4.000 euros en concepte de subvencions per a les despeses que especifiquen les bases, com algunes de les que es deriven de l’inici de l’activitat (obres al local del negoci, adquisició d’eines i d’equips informàtics...). També per a conceptes com l’allotjament web i el domini d’Internet durant un any, la consultoria i el disseny de màrqueting i comunicació i el pagament de cotitzacions a la Seguretat Social en règim d’autònoms, entre molts altres conceptes. Fins i tot s’obre la porta a subvencionar altres despeses no previstes a les bases, sempre que estigui justificada i sigui coherent amb la posada en marxa del projecte guanyador i després de l’avaluació i el vistiplau dels serveis tècnics de l’Ajuntament.

El Centre d’Empreses Casa del Marquès, seu de l’àrea de Promoció Econòmica del consistori, compta amb un equip tècnic que pot assessorar els i les joves que vulguin presentar-hi un projecte empresarial. Per rebre el seu suport, cal contactar-hi a través de l’adreça electrònica casadelmarques@elmasnou.cat o dels números de telèfon 93 540 43 32 i 93 557 17 70. Aquests premis compten amb el suport de la Diputació de Barcelona.