Els pressupostos de l'any 2022 van ser els protagonistes del Consell de la Vila

Última revisió 18-10-2021 08:58
15/10/2021

Consell participatiu amb debat i nombroses intervencions a la darrera celebració del Consell de la Vila

Una vintena de persones van participar de forma telemàtica al darrer Consell de la Vila, que es va celebrar el dijous 14 d’octubre. Durant dues intenses hores, els assistents van participar en diversos temes d’importància pel municipi, van fer diverses intervencions i es van generar debats proactius.

A la trobada, que va començar amb l’aprovació de l’acta anterior, el gerent de l’Ajuntament del Masnou va presentar els pressupostos per a l’any 2022, dels quals va deixar clar que “aquest  és un pressupost viu. Això vol dir que s'hi poden fer diverses modificacions en funció dels romanents”. 

En aquest sentit, aquest primer apartat va ser el que va ocupar la major part del temps per l’alta participació dels assistents, que van intervenir i van generar un gran debat envers aquest tema. 

Posteriorment, la jornada va continuar amb l’estat de l’execució del Pla d’actuació municipal (PAM) del mandat 2019-2023, que ja va ser presentat en audiència pública el passat 7 d’octubre. L’alcalde, Jaume Oliveras, va fer un repàs de totes aquelles accions que ja s’han executat, així com d’aquelles que s’estan executant actualment, i va fer especial menció als terminis.

L’acte també va servir per exposar l’estat de l’execució de les propostes guanyadores del procés participatiu dels pressupostos 2020-2021, dels quals es va explicar que la proposta guanyadora està en espera de l’obtenció de permisos i, la segona, s’està executant dintre del període d’execució establert. D’altra banda, també es va parlar sobre els pressupostos 2022-2023, dels quals es va comentar que està previst que se'n faci la presentació pública al gener i que el procés participatiu finalitzi la tardor del 2022.

Per finalitzar, l’alcalde va felicitar els assistents per les seves propostes i intervencions en relació amb els pressupostos i els va animar a participar en el Fòrum Educatiu Local del Masnou, que organitza el grup impulsor del Projecte educatiu del Masnou (PEM) i que se celebra el dissabte 23 d’octubre de 10 a 13 hores, així com en les reunions sectorials i territorials per a la pacificació de l’N-II.