Centre de formació de persones adultes del Masnou (CFPAM)


C. d'Itàlia, 50, 1a planta (Edifici Centre)
Telèfon: 93 557 17 60 / 93 557 18 82
Adreça electrònica: cfpam@elmasnou.cat

Curs 2024-2025

Preinscripció

Del 20 al 28 de juny, de 16 a 20 h

Servei d'Orientació Formativa

Imatge recurs formacio feina en línia. Pixabay,  StartupStockPhotos.
Servei personalitzat d'orientació formativa del CFPAM per tal que les persones interessades coneguin les possibilitats formatives i triar les més adients en funció del propi bagatge personal, formatiu i professional.

L'objectiu és donar resposta als interrogants educatius de la població, mitjançant una atenció personalitzada i la realització d'uns itineraris formatius personalitzats, tot seguint un pla individual, adaptat a les necessitats formatives de cada persona.

Horari d'atenció del Servei d'Orientació Formativa: dilluns, de 20 a 21 hores.

 

Més informació

Orientació professional - Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya

Servei d'Acreditació de Competències


El CFPAM és Punt d'informació i orientació (PIO) del Servei d'Acreditació de Competències Professionals de l'Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya.

Des del CFPAM assessorem, acompanyem i ajudem en tot el procés de tramitació de l'acreditació de competències laborals i formatives.

És l’oportunitat d’aconseguir una acreditació oficial mitjançant la demostració d’allò que la persona usuària és capaç de fer, a partir de la seva experiència professional o la seva formació no reconeguda oficialment.

Si la persona demostra que ha adquirit les unitats de competència, obté una certificació oficial que permet convalidar i completar la formació d’un Certificat Professional o Títol de Formació Professional.

L’obtenció d’un certificat d’acreditació facilita el desenvolupament professional i personal millorant el currículum i les possibilitats de trobar feina. A més, quan s’acaba el procediment, la persona usuària rep una orientació sobre quin itinerari formatiu pot seguir.

Horari d'atenció del PIO
Dimarts, de 19 a 20 hores.
Per concertar una altra hora cal demanar cita prèvia per correu electrònic a cfpam@elmasnou.cat o trucant per telèfon als números 93 557 17 60  /  93 557 18 82 .

Més informació

Agència Pública de Formació i Qualificació Professional de Catalunya 

Compartim sabers entre dones

El projecte “Compartim sabers entre dones” neix de la demanda d’una ex-alumna interessada a aprendre català en un context informal.

En resposta a aquesta demanda, així com a la necessitat d’implementar la perspectiva de gènere a les aules del Centre de Formació de Persones Adultes del Masnou, neix el projecte “Compartim sabers entre dones”, un espai de trobada exclusivament per a dones, en què les participants poden parlar de les coses que els interessen i compartir les seves experiències.

Clica aquí per veure la presentació del projecte.

Projecte Alfa

Un programa feminista

El Projecte Alfa es va concebre com una intervenció formativa en clau feminista, destinada a les nostres alumnes del curs d’alfabetització, un grup de dones caracteritzat pel seu origen magrebí, per ser musulmanes i provinents de zones rurals. Aquestes característiques fan que la discriminació de gènere sigui travessada per altres tipus de discriminació de caràcter religiós o ètnic. Totes aquestes discriminacions calia considerar-les com un tot, com un projecte feminista basat en la interseccionalitat.

Accediu al document complet del Projecte Alfa clicant aquí.

Butlletí fet per l'alumnat del CFPAM (14/07/2020)

Durant el confinament per la pandèmia del 2020, l'alumnat del Centre de formació de persones adultes del Masnou (CFPAM) va fer un butlletí que recull activitats, escrits, vídeos, receptes de cuina, música, etc. La publicació es pot veure en línia si cliqueu aquí.


 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02-05-2024 15:04