Dilluns comença el termini per demanar les subvencions extraescolars

Última revisió 21-09-2021 09:58
16/09/2021

Les sol·licituds podran presentar-se del 20 de setembre al 8 d’octubre, de forma presencial o telemàtica

Les activitats extraescolars són espais que fomenten l’aprenentatge i la inclusió, permeten espais diversificats que fomenten el desenvolupament positiu i integral. Però, no només són d’oci, culturals o esportives, ja que també estan reconegudes com a tals aquelles de seguiment acadèmic i reforç educatiu.

Aquesta subvenció forma part de tres línies d’ajuts amb què es vol fomentar la igualtat d’oportunitats entre infants i joves per part de l’Ajuntament del Masnou i, en concret, aquesta línia és tota una novetat en les ajudes que es destinaven fins ara per part del consistori a infants i joves, i pretén seguir garantint els drets d'aquest col·lectiu, atenent la diversitat i fomentant la igualtat d’oportunitats i l’accés a l’educació en valors per mitjà de les activitats extraescolars. Les bases que regulen aquests ajuts van ser aprovades pel Ple de l’Ajuntament del Masnou en data 18 de març de 2021 per unanimitat. 

De fet, el procés continua després de finalitzar la inscripció d’entitats col·laboradores en la gestió de les subvencions d'activitats extraescolars, que es va realitzar del 15 de juliol al 28 de juliol del 2021.

 

Com demanar les ajudes extraescolars

Les ajudes extraescolars estan destinades a infants o adolescents de 3 a 16 anys empadronats al Masnou, que estiguin inscrits a una activitat extraescolar i la renda de la unitat familiar dels quals no superi els 4.000 euros bruts mensuals.

El període de sol·licituds estarà obert des del dia 20 de setembre i fins al dia 8 d’octubre del 2021, de forma presencial i telemàtica, un cop queda publicat el termini al web municipal i d'acord amb els principis de publicitat, transparència, eficàcia i eficiència.

Les famílies que vulguin demanar-la, han de complir tots els requisits detallats a les bases de la convocatòria i presentar la corresponent sol·licitud de forma telemàtica, a través del registre general de tràmits de la pàgina web de l’Ajuntament del Masnou, o de forma presencial, demanant cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). 

A més del formulari de sol·licitud, s’haurà de presentar el document del centre prestador i una sèrie de documents que demostrin el compliment dels requisits i que podeu consultar a les bases.

 

Cartelleria de les subvencions extraescolars 2021
Cartelleria de les subvencions extraescolars 2021