Les platges del Masnou


mapa google earth platges del MasnouAl municipi hi ha dues platges: la platja del Masnou, a llevant del port esportiu (el costat més proper a Barcelona), i la platja d'Ocata, situada a ponent (a la banda del port més propera a Mataró).

Totes dues tenen equipaments sanitaris i àrees de serveis. S'hi pot accedir fàcilment des del centre urbà i estan ben comunicades amb transport públic, ja sigui en autobús o en tren, a través de les estacions "El Masnou" i "Ocata", de Rodalies Renfe.


Cadira amfíbia

Les persones amb mobilitat reduïda poden sol·licitar el servei de cadira amfíbia per banyar-se al mar, en ambdues platges. 

Cal adreçar-se al servei de socorrisme o trucar al número de telèfon 637 516 635.

Per protocol covid, els  o les socorristes no acompanyaran la persona usuària a l’aigua, només cediran la cadira amfíbia. La persona que es vol banyar haurà d'utilitzar el servei amb un acompanyant.


Estat de les platges

Respecteu la senyalització de les banderes i les indicacions dels i les socorristes. Consulteu:

Proactiva

Estat de les platges del Masnou i d'Ocata per part de l'empresa concessionària del servei de vigilància, salvament i socorrisme a les platges del municipi.

Platgescat

Aplicació amb informació sobre l’estat del mar, la bandera i si hi ha meduses. També disponible per a telèfons mòbils.

Protecció Civil -  Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya

Zona de pesca 24 h


S'han habilitat 200 metres de la platja d'Ocata (comptats des del límit amb el terme municipal de Premià de Mar) per a la pesca amb canya durant les 24 h del dia durant tota la temporada.

Recordeu que, fora d'aquesta zona, la pesca amb canya només és permesa entre les 21 i les 8 h.

tzxs