L'aigua protagonitzarà el concurs d'Instagram d'aquest estiu

Última revisió 18-08-2022 08:59
12/07/2022

L'Ajuntament del Masnou convoca la sisena edició d’aquest concurs, amb l'aigua com a temàtica.

El concurs fotogràfic que convoca l'Ajuntament del Masnou arriba a la sisena edició. Cada any, es proposa una temàtica diferent que reflecteixi la bellesa del municipi i, en aquesta ocasió, la temàtica escollida ha estat l'aigua.

Sota el nom #aiguaalmasnou2022, el concurs començarà el divendres 15 de juliol i s'estendrà fins al diumenge 18 de setembre. La finalitat del concurs és seleccionar les millors fotografies que representin el municipi a través l'aigua amb instantànies difoses a través de la xarxa social Instagram. L’únic requisit és que s’hi vegin clarament paisatges o indrets del nucli urbà del Masnou amb aigua: platges, llacs, basses d’aigua, safareigs, fonts, bassals d’aigua, piscines, etc. Podeu consultar-ne les bases de participació en el document annex a la notícia.


Condicions de participació


Les persones que hi vulguin participar han de fer una fotografia que inclogui la temàtica proposada, etiquetar-la amb l'etiqueta #aiguaalmasnou2022, i seguir el compte @elmasnou_turisme i fer-ne menció a la publicació.

A més, la publicació de la imatge s’ha de fer des del compte personal de la persona participant, amb una fotografia feta al Masnou i dintre del període del concurs. Hi pot participar qualsevol persona física major de 16 anys (en cas de menors d’edat han de comptar amb l’autorització dels pares o tutors legals) i s’hi poden presentar un màxim de tres fotografies per persona.


Dinàmica del concurs


El concurs té dues fases ben diferenciades: 

La primera fase consisteix en la selecció de les dotze fotografies semifinalistes per part d’un jurat que valorarà la representativitat del municipi en la imatge, l'originalitat, l’estètica i la qualitat de la imatge.

Un cop definida la primera fase s’enceta la següent, que consisteix en una votació popular d’entre les fotografies semifinalistes i d’on sortirà la guanyadora del concurs d’enguany.


El premi


La persona guanyadora gaudirà d’un àpat per a dues persones al restaurant masnoví premiat amb una estrella Michelin Tresmacarrons. 


Calendari de participació

 

Data Fase concurs
Del 15 de juliol al 18 de setembre  (14 h) Participació en el concurs per mitjà de les publicacions amb l'etiqueta #aiguaalmasnou2022 dins del termini de la convocatòria.
Del 18 al 25 de setembre  Fase classificatòria: valoració de les fotografies participants per part del jurat. 
26 de setembre  Publicació del veredicte del jurat amb les dotze fotografies semifinalistes. 
27 i 28 de setembre  Fase de votació popular. Primera eliminatòria a través d’Instagram Stories. En sortiran sis fotografies semifinalistes
28-29 de setembre  Fase de votació popular. Segona eliminatòria a través d’Instagram Stories. En sortiran tres fotografies finalistes
29-30 de setembre Fase de votació popular. Tercera eliminatòria a través de publicacions ordinàries (24 h per votar m'agrada). En sortirà la guanyadora. 
1 d'octubre Anunci de la fotografia guanyadora.

 

 

 

Documents adjunts