Ca n'Humet, centre de participació juvenil

Equipament municipal juvenil destinat al foment de la participació i l'organització d'activitats cíviques, socials, culturals i de lleure.

Aquest equipament disposa de sales d'estudi, de reunions, espai de trobada, bucs d'assaig, espai per a entitats i una placeta exterior.

Aquests són els serveis que s'hi ofereixen.

VOLS ESTAR AL DIA DE TOTES LES ACTIVITATS PER A JOVES?

 

Serveis que s'ofereixen:

PIJ:
El Punt d'Informació Juvenil Ca n'Humet (PIJ) és un servei municipal gratuït que té com a objectiu principal informar i assessorar els joves en tot allò que els interessa.
Hi trobaràs informació dissenyada per respondre els teus dubtes, així com orientació sobre tot allò que vulguis saber.
Ens pots fer arribar totes les teves preguntes per correu electrònic, per telèfon o personalment.
Sobre què t'informem?
•    Feina
•    Formació acadèmica
•    Cursos i tallers
•    Associacionisme i participació
•    Salut
•    Oci i cultura
•    Habitatge
•    Mobilitat

Punt d'accés a Internet:
Servei d'accés gratuït i lliure a Internet en horari d'obertura de l'equipament.
Hi trobaràs sis ordinadors d’ús personal i dos per a entitats.
Els serveis disponibles són els següents: navegació per Internet, gestió del correu electrònic i utilització del programari bàsic (gestor de textos, full de càlcul, etc.).
Per fer-ne ús, cal ser usuari del servei. Per donar-te d’alta, només has d’omplir l’imprès i portar una fotocòpia del teu DNI, NIE o targeta de residència al PIJ. Si ets menor d’edat, cal que portis signada l’autorització del mateix imprès pel pare, mare o tutor o tutora i una fotocòpia del seu DNI, NIE o targeta de residència.
Pots descarregar l’imprès d’alta o bé pots passar pel Punt d’Informació Juvenil i omplir el document que et facilitarem.
Si vols utilitzar els teus equips informàtics (portàtil, PDA, telèfon mòbil...), pots consultar la informació corresponent a la zona Wi-Fi.
 
El Club de Feina Jove:
És un espai obert i d’accés lliure per a la recerca de feina, on trobaràs recursos, informació i ofertes laborals per a joves a partir dels 16 anys, en horari d’obertura de l’equipament.
Cada dimarts, de 17 a 20 h, al Punt d'Informació Juvenil t’informarem personalment sobre tot el que vulguis saber, t’orientarem en temes relacionats amb el món laboral (au-pair, com fer-te autònom, treballar a l’estranger, com fer-te el currículum, carta de presentació...) i, si cal, t'adreçarem a altres serveis!

Espai de trobada:
Espai polivalent concebut com a espai de trobada habitual i de relació de joves.
És una zona d'accés lliure on trobaràs els punts de connexió a Internet, Wi-Fi, un espai de jocs, taules de ping-pong, llibres de text, el Club de Feina Jove, activitats programades, màquines de begudes fredes i calentes i de menjar...

Despatxos i sala per entitats:
Ca n’Humet té tres despatxos, que se cedeixen a les entitats juvenils, així com una sala d’ús exclusiu perquè hi portin a terme les seves tasques de gestió associativa i la programació de les seves activitats i/o serveis.
Si estàs interessat a fer ús d’algun d’aquests serveis, envia'ns un correu electrònic, truca'ns o vine personalment  i te n'informarem.

Bucs d’assaig musical:
Cinc sales insonoritzades per a l'assaig de grups i formacions musicals de qualsevol estil o tendència, principalment per a joves del Masnou, mitjançant un sistema de cessió dels diferents espais.
Si esteu interessats a fer ús d’aquests espais, contacteu amb nosaltres per correu electrònic, indiqueu-hi les dades personals de tots els components del grup, la vostra edat, el municipi de residència i els dies i horaris en què voldríeu utilitzar el buc, i ens posarem en contacte amb vosaltres.
També podeu trucar-nos o passar personalment per Ca n’Humet.

Aules d’estudi i reunions:
Dues aules equipades per a joves, entitats i col·lectius perquè hi organitzin reunions, assemblees, per fer treballs en grup o per estudiar.
Se cedeixen en el mateix moment, sempre que estiguin lliures, o pots posar-te en contacte per correu electrònic amb nosaltres i indicar-nos les teves dades personals, per quin motiu vols fer ús de l'aula i els dies i horaris en què en vols fer ús. Nosaltres estudiarem la petició i donarem una resposta a la teva demanda

Viatgeteca:
Espai de consulta i préstec de llibres i guies perquè puguis organitzar els teus viatges i estades.
Pots consultar-ne tot el material, com les guies de viatges internacionals i estatals, fullets informatius, mapes, llista de recursos web..., o bé pots fer-hi una consulta personalment, per correu electrònic o per telèfon.
El préstec te'l fan al moment i et deixen els materials quinze dies o un mes.
Pots enviar-hi la teva consulta o utilitzar el servei de préstec en horari de l’equipament.

Bookcroosing:
Espai on trobaràs llibres de text per llegir i emportar-te’ls, i on també pots deixar els teus llibres.
El passallibres o bookcrossing és una manera activa de fomentar la lectura, amb llibres que són compartits i poden anar d’un lloc a l’altre.
Pots agafar-ne llibres o deixar-hi els teus en horari de l’equipament.

Carrer de Fontanills, 77-79 08320 - El Masnou

93 540 32 07

93 557 17 05

De dilluns a divendres, de 17 a 21.30 h, i dissabtes, d'11 a 14 h i de 17 a 22 h

Mapa

Última revisió 2018-05-02 17:32:03