Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Concurs
Serveis que podeu trobar a Ca n'Humet

PIJ:
El Punt d'Informaciˇ Juvenil Ca n'Humet (PIJ) Ús un servei municipal gratu´t que tÚ com a objectiu principal informar i assessorar els joves en tot all˛ que els interessa.
Hi trobarÓs informaciˇ dissenyada per respondre els teus dubtes, aixÝ com orientaciˇ sobre tot all˛ que vulguis saber.
Ens pots fer arribar totes les teves preguntes per correu electr˛nic, per telŔfon o personalment.
Sobre quŔ t'informem?
•    Feina
•    Formaciˇ acadŔmica
•    Cursos i tallers
•    Associacionisme i participaciˇ
•    Salut
•    Oci i cultura
•    Habitatge
•    Mobilitat

Punt d'accÚs a Internet:
Servei d'accÚs gratu´t i lliure a Internet en horari d'obertura de l'equipament.
Hi trobarÓs sis ordinadors d’˙s personal i dos per a entitats.
Els serveis disponibles sˇn els segŘents: navegaciˇ per Internet, gestiˇ del correu electr˛nic i utilitzaciˇ del programari bÓsic (gestor de textos, full de cÓlcul, etc.).
Per fer-ne ˙s, cal ser usuari del servei. Per donar-te d’alta, nomÚs has d’omplir l’imprŔs i portar una fotoc˛pia del teu DNI, NIE o targeta de residŔncia al PIJ. Si ets menor d’edat, cal que portis signada l’autoritzaciˇ del mateix imprŔs pel pare, mare o tutor o tutora i una fotoc˛pia del seu DNI, NIE o targeta de residŔncia.
Pots descarregar l’imprŔs d’alta o bÚ pots passar pel Punt d’Informaciˇ Juvenil i omplir el document que et facilitarem.
Si vols utilitzar els teus equips informÓtics (portÓtil, PDA, telŔfon m˛bil...), pots consultar la informaciˇ corresponent a la zona Wi-Fi.
 
El Club de Feina Jove:
╔s un espai obert i d’accÚs lliure per a la recerca de feina, on trobarÓs recursos, informaciˇ i ofertes laborals per a joves a partir dels 16 anys, en horari d’obertura de l’equipament.
Cada dimarts, de 17 a 20 h, al Punt d'Informaciˇ Juvenil t’informarem personalment sobre tot el que vulguis saber, t’orientarem en temes relacionats amb el mˇn laboral (au-pair, com fer-te aut˛nom, treballar a l’estranger, com fer-te el currÝculum, carta de presentaciˇ...) i, si cal, t'adrešarem a altres serveis!

Espai de trobada:
Espai polivalent concebut com a espai de trobada habitual i de relaciˇ de joves.
╔s una zona d'accÚs lliure on trobarÓs els punts de connexiˇ a Internet, Wi-Fi, un espai de jocs, taules de ping-pong, llibres de text, el Club de Feina Jove, activitats programades, mÓquines de begudes fredes i calentes i de menjar...

Despatxos i sala per entitats:
Ca n’Humet tÚ tres despatxos, que se cedeixen a les entitats juvenils, aixÝ com una sala d’˙s exclusiu perquŔ hi portin a terme les seves tasques de gestiˇ associativa i la programaciˇ de les seves activitats i/o serveis.
Si estÓs interessat a fer ˙s d’algun d’aquests serveis, envia'ns un correu electr˛nic, truca'ns o vine personalment  i te n'informarem.

Bucs d’assaig musical:
Cinc sales insonoritzades per a l'assaig de grups i formacions musicals de qualsevol estil o tendŔncia, principalment per a joves del Masnou, mitjanšant un sistema de cessiˇ dels diferents espais.
Si esteu interessats a fer ˙s d’aquests espais, contacteu amb nosaltres per correu electr˛nic, indiqueu-hi les dades personals de tots els components del grup, la vostra edat, el municipi de residŔncia i els dies i horaris en quŔ voldrÝeu utilitzar el buc, i ens posarem en contacte amb vosaltres.
TambÚ podeu trucar-nos o passar personalment per Ca n’Humet.

Aules d’estudi i reunions:
Dues aules equipades per a joves, entitats i colĚlectius perquŔ hi organitzin reunions, assemblees, per fer treballs en grup o per estudiar.
Se cedeixen en el mateix moment, sempre que estiguin lliures, o pots posar-te en contacte per correu electr˛nic amb nosaltres i indicar-nos les teves dades personals, per quin motiu vols fer ˙s de l'aula i els dies i horaris en quŔ en vols fer ˙s. Nosaltres estudiarem la peticiˇ i donarem una resposta a la teva demanda

Viatgeteca:
Espai de consulta i prÚstec de llibres i guies perquŔ puguis organitzar els teus viatges i estades.
Pots consultar-ne tot el material, com les guies de viatges internacionals i estatals, fullets informatius, mapes, llista de recursos web..., o bÚ pots fer-hi una consulta personalment, per correu electr˛nic o per telŔfon.
El prÚstec te'l fan al moment i et deixen els materials quinze dies o un mes.
Pots enviar-hi la teva consulta o utilitzar el servei de prÚstec en horari de l’equipament.

Bookcroosing:
Espai on trobarÓs llibres de text per llegir i emportar-te’ls, i on tambÚ pots deixar els teus llibres.
El passallibres o bookcrossing Ús una manera activa de fomentar la lectura, amb llibres que sˇn compartits i poden anar d’un lloc a l’altre.
Pots agafar-ne llibres o deixar-hi els teus en horari de l’equipament.

Informaciˇ publicada el 25 de maig de 2004
Anteriors SegŘentsEspai EscŔnic Ca n'HumetEl Masnou. Terra de marOficina Local d'HabitatgeBiblioteca Joan CorominesCentre d'Empreses Casa del MarquŔs
Anteriors SegŘents"El Masnou Viu"La DeixalleriaPerfil del contractantoferta formativa CFPAMQueda't
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00