L'N-II es buida de cotxes i s'omple de jocs, espectacles i tallers

Última revisió 20-09-2022 11:36
19/09/2022

La jornada ludicofestiva de diumenge ha donat el tret de sortida a la Setmana de la Mobilitat

Una multitud de vianants van apoderar-se aquest diumenge de l’N-II, un espai reservat habitualment als cotxes que es va tallar al trànsit entre les 10.30 i les 13.30 h per celebrar la jornada ludicofestiva de la Setmana de la Mobilitat. Amb el lema “Combina i mou-te” s’estén enguany del 16 al 22 de setembre.

Diumenge al matí, un munt de gent va poder gaudir de les activitats que es van organitzar al tram central del segment masnoví de l’N-II. S’hi va muntar una pista de skate, s’hi va representar un espectacle infantil i s’hi va fer un taller de dibuixos amb guix, així com la festa de l’escuma, que va servir com a fi de festa. A més a més, es va habilitar un carril bici a la mateixa via, entre Montgat i Vilassar de Mar.

La festa de diumenge va servir també per donar el tret de sortida a la T-ElMasnou, un títol de transport que permet fer viatges il·limitats amb l’autobús urbà del Masnou (C19). També hi va haver un estand per repartir el prospecte Metrominut i explicar aquest projecte, un mapa que especifica el temps que requereixen els desplaçaments a peu entre diversos indrets del municipi, com ara escoles, equipaments, parcs i altres punts d’interès. El Metrominut és una idea sorgida del Grup de Treball de Mobilitat del Projecte Educatiu del Masnou (PEM).

La pròxima data més rellevant de la Setmana de la Mobilitat arriba aquest proper dimecres, 21 de setembre: el Dia del Transport Públic. Durant aquesta jornada, l’autobús urbà serà gratuït (línia C19), així com l’aparcament del port per a tots els conductors i conductores que l’utilitzin per deixar-hi el cotxe i agafar el tren. Cal mostrar el bitllet de tren a la taquilla de l’aparcament més propera a l’entrada de la carretera d’Alella per rebre el tiquet que permetrà sortir-ne de gratuïtament.

Et pot interessar