Inscripcions obertes a la Festa de la Gent Gran

Última revisió 04-11-2021 09:20
03/11/2021

Cal adreçar-se presencialment a l'OAC per sol·licitar les invitacions de la festa i recollir les entrades per veure una pel·lícula al cinema La Calàndria

Festa de la Gent Gran

Ja és obert el període per demanar invitacions a la Festa de la Gent Gran, que s'ha de celebrar el dissabte 20 de novembre, a les 12 h del migdia, al Complex Esportiu Municipal del Masnou.

Es poden sol·licitar fins al 10 novembre, de forma presencial, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

La capacitat màxima de la Festa de la Gent Gran és de 300 persones. Per assistir-hi, és imprescindible tenir 65 anys o més i estar empadronat al Masnou.

Només s'atorga un màxim de dues invitacions per cada persona que en sol·liciti. Cal dur el DNI o un document oficial de les persones per a les quals es recull la invitació, per certificar l'edat i l'empadronament al Masnou.

Les persones que assisteixin a la Festa de la Gent Gran gaudiran d'un dinar gratuït i del ball posterior. 

Cinema: Déu meu, però què t'hem fet?

També cal adreçar-se a l'OAC per obtenir entrades gratuïtes per a la projecció de la comèdia Déu meu, però què t'hem fet?, del director Philippe de Chauveron, que tindrà lloc el 10 de novembre, a les 17 h, al Cinema La Calàndria. 

La data límit per sol·licitar les entrades al cinema és el 9 de novembre o fins que s'exhaureixin. 

També cal acreditar l'edat i la identitat amb el DNI o un document oficial. 

Activitats per a la gent gran

Tant la festa com la projecció de la pel·lícula són part de la programació d'activitats per a la Gent Gran que organitza l'Ajuntament del Masnou, entre l'octubre del 2021 i el gener del 2022, amb la col·laboració dels casals de la gent gran.

Oficina d'Atenció Ciutadana

Adreça: Carrer de Roger de Flor, 23. El Masnou (08320).

Adreça electrònica: oac@elmasnou.cat

Horari d'atenció: De dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h. Els dijous, també a la tarda, de 16 a 19 h, excepte el mes d'agost i durant les festes de Nadal. Tampoc no obre els dijous que siguin festius o vigília de festiu. En aquests darrers casos, obre el dia hàbil immediatament anterior.

Atenció telefònica: 93 557 17 77, dins l'horari de funcionament de l'OAC.

Imatge de recurs. Àvia amb ulleres de sol i actitud festiva.
Imatge de recurs. Àvia amb ulleres de sol i actitud festiva. Shutterstock.
Autor: Shutterstock.