Nou cicle d'activitats per a la gent gran

Última revisió 03-11-2021 10:17
22/10/2021

L'Ajuntament ha organitzat una desena de tallers, festes i passejades culturals en col·laboració amb els casals de gent gran

Amb la voluntat de continuar donant resposta a les necessitats i els interessos de les persones de seixanta-cinc anys o més, des de la Setmana de la Gent Gran de l'any 2019 es va decidir que les activitats destinades a aquest col·lectiu tinguessin continuïtat durant el curs. La iniciativa, que es va reprendre després de la pandèmia amb una programació de prop d'una desena d'activitats fins al juny del 2021, es reprèn amb un nou cicle d'activitats que es realitzaran des de l'octubre i fins al gener.

L'Ajuntament, amb el suport dels casals de gent gran del municipi, ha plantejat un programa amb una combinació de tallers, actes i passejades culturals.

Pel que fa als tallers, es duran a terme els de Ioga, memòria, treballs manuals, i el Club dels Divendres, un espai de joc i esbarjo on es pot passar una bona estona xerrant i jugant a jocs de taula per tal d'exercitar la ment i treballar, també, la motricitat fina.

El dimecres 10 de novembre, La Calàndria acollirà una tarda de cine amb la projecció de la pel·lícula Déu meu, però que t'hem fet?, del director Philippe de Chauveron. Les places són limitades i les entrades es podran recollir a l'edifici municipal del carrer de Roger de Flor, 23, del 2 al 9 de novembre, acreditant la vostra identitat amb un document oficial.

Inclosa en aquesta programació també hi ha la celebració de la tradicional Festa de la Gent Gran, que serà  el dia 20 de novembre al pavelló municipal i, també, la celebració de les noces d'or, un homenatge a les parelles que durant aquest any celebren els cinquanta anys de convivència.

En totes les activitats es requereix inscripció prèvia. Per a les visites guiades, cal realitzar la inscripció a través de l'adreça electrònica turisme@elmasnou.cat o bé trucant al 93 557 18 34, de dimarts a divendres, de 16 a 20 h; dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, i diumenges i festius, de 10 a 14 h.

Per a les activitats i les festes, podeu demanar més informació sobre les inscripcions a través de l'adreça electrònica gent.gran@elmasnou.cat, trucant al 93 557 18 00 o als casals de gent gran.

Podeu consultar tot el programa d'activitats de gent gran en aquest enllaç.

Inscriu-te a les activitats de l'agenda de gent gran a través d'aquest formulari.