Qualitat a les platges

Tant a la platja del Masnou com a la d'Ocata es duen a terme anàlisis periòdiques per garantir les millors condicions mediambientals i de seguretat per a les persones. Els resultats d'aquestes anàlisis són exposats a diferents punts de la platja (guinguetes, mòduls de salvament i panells informatius). Per complementar aquestes anàlisis, es fan també observacions diàries de l'estat de l'aigua i de la sorra.

La qualitat de l'aigua de bany

Es mesura mitjançant anàlisis microbiològiques quinzenals realitzades per l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), en les quals s'avalua la presència o l'absència dels microorganismes indicadors de la qualitat de l'aigua (E. coli i enterococs intestinals).

L'ACA porta a terme el Programa de prevenció i neteja de les aigües litorals i les platges, per al qual disposa d'embarcacions i mitjans aeris que fan tasques de control, vigilància i neteja de les aigües costaneres. L'Ajuntament hi col·labora informant l'ACA de qualsevol novetat o incidència a les aigües de les platges de la vila.

Per a més informació, aneu al web de l'Agència Catalana de l'Aigua

Per garantir la qualitat higienicosanitària de les guinguetes, l'Ajuntament disposa d'una inspectora de Salut Pública que les inspecciona periòdicament.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 31-07-2020 09:18