Equipaments

Lavabos

Hi ha dos lavabos a cada guingueta, un d’ells adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, i són d'accés lliure i gratuït per als usuaris i usuàries de la platja. A més, el mòdul del servei de salvament i socorrisme, a l'altura del carrer de la Mare de Déu de Núria, també compta amb un lavabo adaptat.

 

Dutxes i rentapeus

Ambdues platges del municipi estan equipades amb dutxes i rentapeus. Es troben a prop dels accessos a la platja, al costat d'algunes de les guinguetes i distribuïts al llarg de la platja.

Hi ha una font adaptada per a les persones amb mobilitat reduïda just a l'entrada per l'accés de la rotonda de la carretera d'Alella. A la platja d'Ocata, a més, hi ha nou fonts d'aigua potable situades al passeig Marítim.

 

Abalisaments

Per protegir les persones que es banyen de possibles accidents per l'activitat d'embarcacions, hi ha instal·lada una balisa de seguretat a 200 metres de la riba de la platja. Les embarcacions només poden accedir a la platja pels canals d'entrada i sortida, els quals es troben degudament senyalitzats i separats de la zona de bany.

 

Senyalitzacions

xcAmbdues platges tenen, als accessos principals, panells on s'informa dels serveis i equipaments de què disposen, així com de recomanacions i bones pràctiques d'ús de la platja.

Els tres mòduls del servei de salvament i socorrisme i cada guingueta disposen de panells on es fan públiques les dades de les anàlisis de l'estat de l'aigua i de la sorra de la platja.

Per a la seguretat de les persones hi ha instal·lats:

 

Màstils de banderes d'estat de la mar, als mòduls del servei de salvament i socorrisme i al costat de les guinguetes. Recordeu el codi de colors de les banderes. Cada cadira de vigilància també disposa de bandera per senyalitzar l'estat de la mar.

 

,Senyals que indiquen els límits de les zones de bany vigilades. Es recomana, per evitar riscos, no practicar el bany fora d'aquestes zones.

 

Esportius

hjjPer a la pràctica esportiva hi ha instal·lades 4 cistelles de bàsquet, 6 porteries de futbol i 7 camps de voleibol.

 

kkkkEs pot fer un circuit esportiu amb els aparells de gimnàstica que hi ha instal·lats al llarg de tot el passeig Marítim, que discorre paral·lel a la platja d'Ocata.

 

Jocs infantils

svbnHi ha instal·lats, a cadascuna de les platges, equipaments de joc per als infants. A la platja del Masnou, la zona de jocs infantils es troba a l'altura de la riera d'Alella, i a la platja d'Ocata es troben repartits entre la zona de l'estació de tren d'Ocata i la zona a l'altura del carrer de Joan Maragall.

 

Equipaments per a persones amb discapacitat

Cadira amfíbia

Per tal d'assolir els objectius de reinserció, integració i normalització del col•lectiu de persones amb mobilitat reduïda, l'Ajuntament del Masnou ofereix, a qui ho necessiti, la cadira de rodes amfíbia i WC adaptat, per contribuir així a l'eliminació de barreres físiques i facilitar l'accés i el bany a les platges.

Si voleu fer-ne ús de la cadira amfíbia, cal que truqueu al telèfon del servei de salvament i socorrisme ( 637.516.635, de 10:30 a 18:30 h). Una persona responsable del servei us indicarà en quin moment us podrà atendre.

Es recomana, si es vol fer ús d'aquest servei, que, el mateix dia, abans de desplaçar-vos a la platja, hi truqueu per consultar l'estat de la mar.

Per protocol covid-19, els socorristes només cediran el material a la persona usuària però no faran l’acompanyament al bany. Només cediran la cadira amfíbia i la persona usuària haurà d’anar amb un acompanyant que l’ajudi durant el bany.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-07-2021 11:58