Lliurades les claus dels pisos de lloguer per a joves del Sector Llevant

El director general de Promoció de l'Habitatge del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, Joaquim Gascó, l'alcalde del Masnou, Eduard Gisbert, i el tinent d'alcalde d'Urbanisme i Habitatge, Màxim Fàbregas, han lliurat, aquest dilluns, 27 de juliol, a les 12.30 h, les claus de 71 habitatges de protecció oficial per a joves del Sector Llevant. Des de les 9.30 h, els adjudicataris i adjudicatàries han passat per la sala d'actes múltiples del CEIP Lluís Millet, per signar el contracte dels pisos.

Aquests 71 pisos destinats a joves menors de 35 anys es troben situats al carrer de Salvador Espriu, 2-4, 8-12 i 16-18. Hi ha 11 habitatges de dos dormitoris (un dels quals és destinat a una família monoparental, tres per a no monoparentals i la resta han passat al contingent general) i els altres són d'un dormitori. A més, 62 dels habitatges tenen una plaça d'aparcament vinculada. El règim de lloguer és per a 5 anys improrrogables. L'obra, amb un cost de 3,65 milions d'euros, es basa en un projecte dels arquitectes Josep Goday i Javier Ramos.

Aquesta és la segona promoció d'habitatge jove que es fa al municipi, després dels 18 habitatges i les 23 places d'aparcament construïts a Can Jordana, les claus dels quals es van lliurar el 24 de febrer de 2007

Imatges

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 19-04-2018 19:06