Protecció civil

El servei de Protecció Civil està gestionat per l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil del Masnou conjuntament amb l'Ajuntament del Masnou.

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil (AVPC) del Masnou està formada per un grup de ciutadans i ciutadanes del Masnou preocupats per la seguretat del poble i l'atenció ciutadana.

Actualment, l'AVPC del Masnou té mitjans tècnics suficients per poder donar suport immediat en el cas de pluges, riuades i altres desastres.

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil del Masnou col·labora amb l'Ajuntament en les activitats següents:

  • Serveis preventius d'informació i suport als altres cossos de socors, i seguretat en actes de concurrència massiva o de perillositat especial.
  • Col·laboració en situacions d'emergència o preemergència mitjançant reforços de guàrdia, suport logístic, etc., d'acord sempre amb les actuacions previstes en els diferents plans d'emergència o d'actuació i sota les indicacions del director del pla, de l'autoritat municipal corresponent o, si no n'hi ha, en coordinació amb els comandaments de la Policia Local, Protecció Civil i Bombers.

Riscos i consells de prevenció

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 20-03-2018 18:46