La campanya "Mou-te pel zero" ja té els primers guanyadors

Última revisió 29-04-2021 10:54
28/04/2021

Marc Torrano, Cris Baena i Tania Alor són les primeres persones guanyadores de la campanya “Mou-te pel zero”, una iniciativa conjunta entre els ajuntaments del Masnou, Alella i Teià per promocionar la reducció de la generació de residus i impulsar el comerç local. La campanya té un any de durada i els premis s’atorgaran mensualment fins al 15 de març de 2022.

L’entrega de premis corresponent al primer mes s’ha fet aquest dimecres, 28 d’abril, a la sala capitular de l’Ajuntament i amb totes les mesures sanitàries pertinents. Els guardons han estat atorgats per l’alcalde, Jaume Oliveras; i les regidores de Transició Ecològica i Desenvolupament Sostenible, Cristina Ramos; i de Promoció del Municipi, Neus Tallada. Tots tres han remarcat la bona acollida d’aquesta primera edició i la continuïtat que es vol donar a la iniciativa per ajudar a difondre aquesta campanya de conscienciació entre la ciutadania i els comerços del municipi. Durant l’acte també ha pres la paraula la responsable de l’empresa GoZeroWaste, organitzadora de la campanya. A més de posar en valor la importància de la reducció de residus i el suport de l’economia local, ha destacat els incentius de la campanya com un retorn atractiu per a les persones que hi participen.

Marc Torrano ha rebut una tarja regal de 10 euros per gastar en qualsevol establiment del Masnou; Cris Baena, dues entrades al cinema La Calàndria; i Tania Alor (absent a l’acte) ha guanyat un paquet de productes format per una ampolla reutilitzable, una carmanyola i un Boc’n roll.

Més informació:

La campanya “Mou-te pel zero” es va iniciar el passat 15 de març. Si en voleu conèixer el funcionament, en podeu trobar més informació aquí  i a la pàgina web  https://moutepelzero.cat/elmasnou/