Projectes corresponsals i PIDCES

PIDCES

És una iniciativa de l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona a través de l’Oficina del Pla Jove oberta a tots els municipis de la província de Barcelona que desenvolupen actuacions als instituts per tal de promoure la difusió de la informació, la dinamització i la participació entre els joves estudiants.

Aquest programa es concreta a cada centre mitjançant el Puntd’Informació Jove. Els dies en què es treballa als centres, el PIJ es descentralitza, és a dir, és la informadora juvenil qui es trasllada amb la informació als instituts i les escoles de secundària perquè els nois i noies puguin fer-li consultes en el temps de descans o en tutories, pactades prèviament amb els tutors i tutores dels diferents cursos.

Des de la Regidoria de Joventut, pretenem treballar conjuntament amb els diferents centres, participant activament en aquests projectes i en totes les actuacions que s’hi desenvolupin, tenint en compte en tot moment les necessitats i demandes de cada escola o institut.

 

Corresponsals

Qui són els corresponsals?

Són joves participatius que fan d’enllaç entre el PIJ Ca n’Humet i els seus instituts i centres d’educació secundària, entitats...

Qui pot ser corresponsal?

Qualsevol jove resident al Masnou i aquells joves estudiants en algun dels centres d’educació secundària del municipi amb ganes d’exposar les seves inquietuds i les dels seus iguals, de participar en les activitats del PIJ i de dinamitzar la informació interessant per als joves del municipi.

Com es du a terme aquest projecte?

Un cop al mes, els i les corresponsals recullen la informació que la informadora juvenil els té preparada al PIJ Ca n’Humet per fer-ne difusió als seus centres educatius, entitats...

També traslladen a la informadora les seves propostes, consultes, idees i inquietuds, i les dels seus iguals.

Si voleu ser corresponsals, poseu-vos en contacte amb la informadora juvenil. 

Any 2009

Anys 2007-2008

corr

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03-10-2018 12:40