Comença el Nadalem. Les activitats nadalenques no s'aturen

Després d'un cap de setmana ple d'actes nadalencs –el 22 i 23 de desembre–, com la representació teatral Un toc de pastorets o l'actuació de la Coral Xabec al pessebre del carrer de Sant Rafael –que continuarà obert fins al 6 de gener, perquè tothom qui ho vulgui pugui visitar-lo en horari de 9 a 20 h, sempre que el temps ho permeti–, segueixen les propostes per gaudir d'aquestes festes. 

Entre el 27 i el 29 de desembre, se celebrarà el Nadalem infantil, que enguany renova el format. Entre les novetats principals hi ha una de les noves ubicacions: l’Espai Familiar “Ludoteca”, que comença a perfilar-se com un dels equipaments municipals principals per a les activitats infantils. Però també hi haurà activitats a les pistes esportives de Pau Casals, als jardins dels Països Catalans, a Els Vienesos i al Complex Esportiu Municipal, que acolliran propostes que van des dels inflables fins a les passejades amb els vehicles policials, passant per sessions de contacontes, tallers de manualitats, pràctiques esportives i jocs en família. Els joves també tindran el seu Nadalem jove, del 27 al 29. En espais com Ca n’Humet o la pista esportiva de Pau Casals, s'hi duran a terme sessions d’iniciació a l’skate, campionats de ping-pong i jocs de taula, tallers de manualitats, grafits, beat-box i breakdance, sessions de karaoke i PlayStation, a més d’una nit de l’art.

El divendres 28 a les 19 h i el dissabte 29 a les 12 h, es duran a terme a la Biblioteca Joan Coromines les jornades de sensibilització social, que inclouran la projecció de curts de temàtica social per a joves i adults. Organitzada des de CCONG Ajuda al Desenvolupament sota el títol de Festa de Nadal Solidària, hi haurà una fira a la plaça de Marcel·lina de Monteys el diumenge 30.

Per acomiadar l’any

A l’Espai Escènic Ca n'Humet, el diumenge 30 a les 19 h, s’hi celebrarà el Concert de Cap d'Any de la Jove Orquestra de Cambra del Masnou, per donar la benvinguda a l'any 2013 amb un repertori clàssic pensat per a aquestes dates.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03-10-2018 12:15