Subhasta cantada de peix

Els pescadors de la Confraria Verge del Carme de Montgat, el Masnou i Premià de Mar venen diàriament el peix que pesquen cada matí a la llotja de Montgat, fent servir un dels sistemes de comercialització del peix més antics: la subhasta cantada de peix

Com cada any, es traslladen al Masnou per la Festa Major, perquè pugueu comprar el millor peix de les nostres costes més a prop de casa. No cal reserva prèvia, però no hi arribeu tard, perquè us quedareu sense peix!

La subhasta forma part de l’EMD In My Country, una recull de propostes que volen celebrar els nostres mars i oceans a tot Europa, de l’1 d’abril al 31 d’octubre de 2022. L’any passat es van organitzar un total de 232 esdeveniments virtuals, físics i híbrids, organitzats en 25 països (21 països de la UE i 4 països no comunitaris), cobrint totes les conques marines de la UE.

L'EMD 2022, el punt de trobada anual de la UE sobre assumptes marítims i creixement blau sostenible, va tenir lloc a Ravenna, Itàlia, els dies 19 i 20 de maig de 2022.

Amb motiu de de l’EMD In My Country, els participants a la subhasta cantada de peix, rebreu una bossa sostenible de la marca  #EMDInMyCountry

28/06/2022
Hora inici 18:00
Plaça d'Ocata, s/n
Gratuïta
Durada : 1 h
Ho organitza : Museu Municipal de Nàutica i Confraria Verge del Carme de Montgat, el Masnou i Premià de Mar
Tipus d'acte : Subhasta cantada de peix
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 22-06-2022 14:18