Tot ple de riures en la 24a edició del festival de teatre còmic del Masnou

Última revisió 19-07-2021 13:01
19/07/2021

Places plenes, veïns i veïnes gaudint i espectacles que arrancaven somriures a cada cantonada del Masnou; així va ser el Festival de teatre còmic "Ple de Riure" en aquesta 24a edició.

Les restriccions per aturar la propagació de la COVID-19 no van poder aturar les ganes de gaudir d'un dels festivals més icònics del Masnou. Amb mesures de seguretat i espectacles reduïts, el veïnat va gaudir aquest cap de setmana de la 24a edició del Ple de Riure, el festival de teatre còmic del Masnou.

 

L'acte va començar dijous 15 amb l'actuació dels masnovins Duo Lao i la seva proposta "Otros aires", una combinació d'acrobàcies, tango i comèdia amb la qual van omplir de pam a pam la Plaça Ramón i Cajal.


Divendres 16 la companyia Anna Confetti i la companyia Bot Project van fer gaudir les places del Masnou. Els primers, amb el seu espectacle còmic "A la fresca" a la Plaça Nova de les Dones del Tèxtil, que va omplir de riure als assistents i, els segons, no van deixar de rebre aplaudiments per "collage", on el duo va impressionar les persones assistents a base d'acrobàcies i molta comèdia a la placeta de Ca n'Humet.


I si el Ple de Riure d'enguany estava essent tot un èxit, la proposta de la companyia Yllana va acabar d'arrodonir una edició espectacular. Amb el seu espectacle "The primitals", pel qual van ser guardonats amb el premi del públic al millor espectacle musical al festival d'Avignon Off de l'any 2019, no va decebre en cap dels dos passis que van realitzar, un divendres 16 i l'altre dissabte 17, tots dos a l'Espai Escènic Iago Pericot de Ca n'Humet. A través de la història d'una tribu lleugerament disfuncional i formada per quatre aborígens d'un altre planeta, van arrencar una gran ovació del públic amb la seva comèdia musical.


Itinerari cultural per conèixer com es va viure la guerra civil al Masnou 


D’altra banda, diumenge es va realitzar l’itinerari “El Masnou sota les bombes”, per al qual   es van exhaurir totes les entrades. Les persones assistents van poder fer una visita cultural guiada pels escenaris dels bombardejos de la guerra civil al Masnou i esbrinar qui les llançava i conèixer les estratègies que van fer servir les autoritats i la població civil per a la defensa passiva i activa.


Activitats per a totes les edats


També s’han realitzat aquest cap de setmana diverses activitats adreçades als masnovins i a les masnovines, com el taller d’skate a càrrec de Carving’s Maresme per als més joves o la campanya de donació de sang, que es va  realitzar a la sala Joan Comellas.


Pots consultar totes les activitats que es fan al Masnou a l’Agenda.