Sant Jordi torna als carrers del Masnou

Última revisió 25-04-2022 11:41
20/04/2022

Atenció, en cas de pluja, es canviarien d'ubicació les activitats:

  • Sarau de Sant Jordi: de la plaça de la Igualtat passaria a la Sala Joan Comellas de l'Edifici Centre
  • Concert vermut per a la gent gran: dels jardins de Can Malet  passaria a l'interior de Can Malet
  • Lectures de Santa Jordina: de la plaça de la Igualtat passaria a la Sala Joan Comellas de l'Edifici Centre

El proper 23 d’abril els carrers del municipi estaran farcits de llibres i roses. Durant aquesta data tan assenyalada al calendari també tindran lloc diferents propostes lúdiques i culturals que faran que la diada de Sant Jordi —que enguany cau en dissabte— sigui una gran festa.

El dia del llibre i de la rosa

La tradició mana regalar llibres i roses i les parades de venda es concentraran a la plaça de Catalunya. En total, està previst que durant tot el dia hi hagi instal·lades una trentena de parades a la via pública del Masnou, segons les sol·licituds que han arribat al Departament de Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament i que s’han pogut autoritzar. La majoria d’elles s’ubicaran al carrer de Roger de Flor, a l’altura de la plaça de Catalunya, però també n’hi haurà a les places Nova de les Dones del Tèxtil, de la Llibertat i Marcel·lina de Monteys, així com a d’altres punts del poble.

A la parada d'Òmnium Alella-El Masnou-Teià de la plaça de la Llibertat, de 10 a 14 h hi trobareu el joc gegant del Paraulògic.

Propostes lúdiques i culturals per participar en la diada

Els més petits tenen una cita a les 12 h a la plaça de la Igualtat. Allà els espera el Sarau de Sant Jordi, un espectacle d’animació infantil de Rah-mon Roma amb cançons i danses populars per cantar i ballar. També a les 12 h, les persones a partir de 60 anys podran assistir (amb inscripció prèvia) al concert vermut per la diada de Sant Jordi, als jardins de Can Malet. Josep Aznar (tenor) i Anastasia Brezden (piano) oferiran aquesta audició musical emmarcada dins l’agenda d’activitats per a la gent gran.

A la tarda, diverses autores del Masnou llegiran reculls de les seves obres en format micròfon obert. Sota el nom de Lectures de Santa Jordina, la proposta tindrà lloc a les 18 h a la plaça de la Igualtat.

Un nou punt de llibre

L'Ajuntament s’afegeix a la diada amb un nou punt de llibre, que es reparteix pels equipaments municipals, dedicat a commemorar el centenari del naixement de l’escriptor Joan Fuster.