Obertes les inscripcions a quatre cursets per a emprenedors i emprenedores

Última revisió 27-09-2022 12:35
26/09/2022

Tots són gratuïts, requereixen inscripció prèvia i es duran a terme a la Casa del Marquès, entre els mesos d’octubre i novembre

Ja s’han obert les inscripcions per als emprenedors i emprenedores del Masnou que vulguin aprofitar les quatre noves accions formatives que organitza el Centre d’Empreses Casa del Marquès. Per participar en aquests cursets gratuïts i subvencionats per la Diputació de Barcelona, cal inscriure-s’hi prèviament.

Cada curset consta de dues sessions presencials. Tots s’impartiran presencialment, a la Casa del Marquès, entre els mesos d’octubre i novembre. Tothom qui vulgui resoldre algun dubte, pot fer-ho adreçant-se a la Casa del Marquès, trucant als números de telèfon 93 554  43 32 o 93 557 17 71, o escrivint a l’adreça electrònica casadelmarques@elmasnou.cat.

Tot seguit es detallen les quatre accions formatives programades.

20 coses que els autònoms han de saber i ningú no els explica
A càrrec de Yolanda Presa Alamillos. Sobre normatives i altres qüestions d’interès relatives al treball autònom.
Dies 4 i 13 d’octubre, de 15.30 a 19.30 h.
Inscripció en línia.

Com posar els preus als meus productes o serveis
A càrrec d’Eulàlia Balañà. Eines per fixar preus i analitzar com aquesta decisió afecta la viabilitat del negoci. Diferència entre preu i valor i sistemes i fórmules per determinar el preu de venda i calcular el marge brut comercial.
El 13 d’octubre, de 9.30 a 14 h.
Inscripció en línia.

Construeix una bona eina de negoci a través del mètode focus i el design thinking
A càrrec de Jordi Puigdellívol. Sobre aquestes eines, que permeten aportar innovació, com treballar els fonaments per generar una solució innovadora i, si ja es té la idea, com millorar-la per fer un salt endavant.
Dies 19 i 20 d’octubre, de 9.30 a 13.30 h.
Inscripció en línia.

Presenta els teus impostos per Internet i estalvia temps i diners
A càrrec de Yolanda Presa. Adquisició d’una metodologia de registre, càlcul i presentació dels seus models tributaris per guanyar autonomia i estalviar costos.
Dies 22 i 23 de novembre, de 9.30 a 13.30 h.
Inscripció en línia.

Cursos d'emprenedoria. Octubre i novembre 2022.
Cursos d'emprenedoria. Octubre i novembre 2022.