Oberta la convocatòria de la 10a beca de recerca local

Última revisió 22-02-2024 09:06
21/02/2024

S’hi poden presentar projectes fins al 14 de juny

 

 

L’Ajuntament del Masnou ha obert la convocatòria de la 10a beca de recerca local del Masnou, que s’atorgarà al millor projecte inèdit d’investigació sobre la vila del Masnou en el camp de les ciències socials i naturals, i, en especial, la història i el patrimoni cultural, artístic, musical i natural de la vila.

La data límit per presentar projectes és el 14 de juny d’enguany. Poden optar-hi totes les persones que, de manera individual o col·lectiva, presentin una proposta per dur a terme un treball de recerca que s’ha de culminar en un interval d’entre 6 i 12 mesos, sense possibilitat de pròrroga. La beca està dotada amb 3.000 euros. El 50% d’aquesta quantitat es lliura en concedir-se. L’altre 50%, un cop finalitzat el treball i després que el jurat n’hagi dictaminat la qualitat.

Els projectes s’han de presentar a través d’una instància genèrica, acompanyada amb la documentació que especifiquen les bases de la convocatòria. Es poden consultar tots els requisits i els criteris de puntuació de les propostes a les bases. Entre els requisits, hi figura que la persona que opti a la beca ha d’estar en possessió d’un títol de llicenciatura o grau universitari o bé d’un títol de cicle formatiu (grau mitjà o superior). Si es proposa un projecte col·lectiu, només cal que una de les persones compleixi aquest requisit.

Un cop finalitzat el treball de recerca, l’Ajuntament del Masnou podrà editar i publicar el treball, ja sigui íntegre o en format d’opuscle. Si, un cop passat tres anys, no s’ha iniciat el procés de publicació, l’autor o autora podrà disposar-ne lliurement i publicar-lo pel seu compte, sempre que ho comuniqui prèviament a l’Ajuntament i hi faci constar que el treball va obtenir aquesta beca de recerca.