Obert el procés d'admissió a l'Escola Municipal de Música

Última revisió 27-04-2022 12:38
07/04/2022

Aquest pas iniciarà el procés de preinscripció d'alumnes actuals i de nou alumnat per al curs 2022-2023

 

L'Escola Municipal de Música del Masnou ha obert avui, 7 d'abril, el procés d'admissió d'alumnes per al curs 2022-2023 amb la publicació de l'oferta de grups, pas que donarà principi al procés de preinscripció al centre, tant per a l'alumnat actual com per a nous alumnes.

Seguidament, s'obrirà el termini per confirmar la continuïtat de l'alumnat actual, que ho haurà de comunicar entre el 21 d'abril i el 10 de maig. El mateix dia 10 es farà el sorteig de l'assignació de l'instrument de cada alumne.

A més a més, el dimarts 10 de maig, a les 17.30 hores, es durà a terme una jornada de portes obertes i una reunió informativa del procés de preinscripció i matrícula.

Un cop confirmada la continuïtat de l'alumnat, el dimecres 11 de maig es publicarà l'oferta de vacants. El nou alumnat que vulgui ser admès a l'Escola de Música haurà de tramitar la sol·licitud de preinscripció del 12 al 26 de mig.

Un cop tancat el període de sol·licituds de preinscripció, es realitzarà una prova de nivell, el dimarts 31 de maig i, el dimecres 1 de juny, es publicaran les llistes baremades provisionals. A partir d'aquí, s'obrirà un procés d'al·legacions i desempats que finalitzarà el dimarts 14 de juny amb la publicació de les llistes d'admesos.

L'alumnat admès al curs 2022-2023 haurà de formalitzar la matrícula durant els primers dies de juliol i, en cas d'haver-hi vacants, s'obrirà un període de matrícula viva a principis de setembre.

Calendari del procés d’admissió a l’Escola Municipal de Música del Masnou per al curs 2022/2203

Dimarts 7 d’abril

Publicació de l’oferta de grups.

Del 21 d’abril al 10 de maig

Confirmació de continuïtat dels alumnes actuals.

Dimarts 10 de maig

Sorteig d'assignació d'instrument a l'alumnat actual.


Dimarts 10 de maig, a les 17.30 h
 
Portes obertes i reunió informativa del procés de preinscripció i matrícula. Equipament Cívic Els Vienesos (carrer de la Segarra, 14).

Dimecres 11 de maig

Publicació de l’oferta de vacants.

Del 12 al 26 de maig

Presentació de sol·licituds de preinscripció del nou alumnat.

Dimarts 31 de maig

Proves de nivell.

Dimecres 1 de juny

Publicació de les llistes baremades provisionals.

Dimarts 7 de juny

Termini per presentar al·legacions.

Dimecres 8 de juny

Publicació de les llistes baremades definitives.

Dijous 9 de juny, a les 17.30 hores

Sorteig públic de desempat.

Dimarts 14 de juny

Publicació de les llistes d’admesos.

Dilluns 4 de juliol (en línia)

Dimarts 5 i dimecres 6 de juliol, de 17 a 20 h (presencial)

Matrícula dels alumnes admesos.

Dilluns 5 de setembre

Inici del període de matrícula viva (segons les places vacants disponibles)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tota la informació del procés d'admissió, al web de l’EMUMM

Al web de l'EMUMM es pot trobar l'oferta formativa, els horaris i més informació d'interès, així com el formulari per preinscriure-s'hi. Un cop omplert, cal enviar-lo per correu electrònic a l'adreça escola@emumm.cat.

L'EMUMM té una oferta formativa força variada, per a totes les edats i nivells, que s'agrupen en cinc categories: "Toca un instrument", "Toca en un grup", "Tallers de curta durada", "Canta en un cor" i "Per als més petits". El projecte del centre pretén facilitar l'adquisició d'habilitats musicals de manera pràctica i creativa i permetre que totes les persones puguin desenvolupar els seus interessos musicals i satisfer les seves necessitats artístiques i expressives a partir de la música.