Mostra de fotografies sorprenents i poètiques a l'Espai Casinet

Última revisió 20-09-2021 15:33
20/09/2021

A més de l’obertura de l'exposició de Jordi Bernadó, el cap de setmana masnoví ha comptat amb altres reclams

Ja és oberta l’exposició “Miscelánea de saberes inútiles”, del fotògraf català Jordi Bernadó, a l’Espai Casinet. Es pot visitar fins al 17 d’octubre. L’acte d’obertura va tenir lloc divendres al vespre. El propi Bernadó va presentar-hi les seves obres. Ho va fer acompanyat pel públic, que va omplir l’aforament permès a la sala, així com per l’alcalde, Jaume Oliveras, i la regidora de Cultura, Neus Tallada.

Oliveras va destacar la capacitat del fotògraf a l’hora d’evocar paisatges indefinits. Tallada, al seu torn, va fer incís en l’espectacularitat de les imatges. I és que es tracta d’una mostra de gran nivell que convida a admirar la visió sorprenent que Bernadó capta de la realitat. En part, perquè immortalitza moments i escenes que revelen les contradiccions de les societats en què vivim. També perquè ofereix una mirada poètica i emocional.

La programació 2021 d’Arts Visuals de l’Ajuntament del Masnou convida a veure mostres de gran nivell en els mesos que queden d’aquest any. A més de les dues que ja estan obertes –la de Bernadó, a l’Espai Casinet; i “Homenatge a Josep Igual, a la Casa de Cultura”-, a l’octubre arribarà “Tornar a ser”, del reconegut artista Evru/Zush.

Aquest cap de setmana han tingut lloc altres actes culturals al Masnou i addicionals a la festa que es va organitzar a l’N-II per celebrar la Setmana de la Mobilitat. Per exemple, els Marxosos d’Ocata, del Casal de Gent Gran de Cal Ros, van atreure un centenar de persones que van omplir l’aforament disponible dels jardins de Can Malet, diumenge al vespre, per veure el seu espectacle.

A banda, la Reparatruck va tornar a visitar el Masnou diumenge al matí. Va quedar instal·lada davant l’Oficina d’Atenció Ciutadana (c. de Roger de  Flor, 23) per prestar assistència i eines a totes aquelles persones que van acostar-s’hi per reparar aparells i altres objectes. Tornarà instal·lar-se, al mateix indret i la mateixa hora (de 10 a 13 h), el diumenge 24 d’octubre.