Maristany & Traver Quintet i Jonathan Herrero omplen l'Espai Escènic Iago Pericot

Última revisió 12-12-2023 09:27
04/12/2023

El concert va ser una de les moltes propostes d’un cap de setmana marcat pel Festival Brama! i per la proximitat de les festes nadalenques

El públic masnoví va omplir l’Espai Escènic Iago Pericot aquest dissabte al vespre per gaudir del concert de Maristany & Traver Quintet, que va comptar amb la portentosa veu de Jonathan Herrero. Junts van regalar grandioses versions de temes de Ray Charles i B. B. King, entre altres peces de blues.

La música i l’art en general han estat ben presents aquest cap de setmana masnoví, i no sols pel concert de Maristany, Traver i Herrero. També va ser aquest dissabte quan va arrencar l’edició 2023 del Festival de Creació Contemporània Brama!, amb la inauguració de l’exposició “No pintem res!”, que es pot veure a l’Espai Casinet fins al 30 de desembre. A més a més, ja a la tarda, es va fer la festa artística del Brama! al taller de Blanc de Guix. Les desenes de persones que van anar-hi van gaudir de les actuacions musicals de Gitano de Palo, Kumbia Kaos i Santa Fiesta. També van poder fer diversos tallers artístics: serigrafia, ceràmica, escultura...

Encara en l’apartat cultural, cal citar la presentació del poemari “Quietud entre onatges”, de Leslie Pericot. L’acte, presentat per Roger Costa-Pau Bea, va atreure un bon nombre de persones que van assistir divendres al vespre a la Sala Joan Comellas de l’Edifici Centre per no perdre-s’ho. Aquella mateixa tarda es va inaugurar l’exposició “#ColorsdelMasnou2023”, amb les imatges que han participat en el concurs d’Instagram organitzat aquest estiu per l’Ajuntament.

Una altra cita ben rellevant d’aquest cap de setmana va ser la Festa del Dia de les Persones amb (Dis)capacitat, que se celebra el 3 de desembre. Al matí es va organitzar una caminada per l’accessibilitat, que va sortir de l’Ajuntament per acabar al parc de Vallmora, on es va instal·lar la Fira Solidària Fora Estocs.

De manera gairebé simultània, un bon nombre d’entitats de la vila feien la Festa Familiar i Solidària amb La Marató de TV3. Van muntar diverses parades a la plaça dels Països Catalans, on també hi va haver diverses actuacions. No va ser l’única activitat del cap de setmana que anunciava la proximitat de Nadal. Per exemple, un grup de nens i nenes van anar a la Biblioteca Joan Coromines el dissabte al matí per escoltar L’escudella de contes de Nadal, narrada per Assumpta Mercader.

 A més a mes, aquest cap de setmana ha estat el primer amb la il·luminació nadalenca encesa, des de divendres al vespre. A banda, dissabte es va fer una festa a la plaça Nova de les Dones del Tèxtil per encendre l'arbre que hi ha instal·lat el Nou.

Galeries d'imatges

Concert Maristany & Traver Quintet amb Jonathan Herrero 

Brama 2023

Festa Familiar i Solidària 2023