Les nits del 25 i 26 de juliol, tall de trànsit i tancament de l'accés al port per les obres de la carretera d'Alella

Última revisió 25-07-2022 09:55
22/07/2022

Les nits del 25 al 26 i del 26 al 27 de juliol, en horari de 22 a 6 h, es realitzaran els treballs nocturns d’asfaltatge a la carretera d’Alella, via que també s’anomena carrer d’Amadeu I. L’actuació forma part del conjunt d’obres que s’està duent a terme per tal de millorar-hi la seguretat viària.

Els treballs d’asfaltatge comportaran el tall total de la carretera en el tram entre el carrer de Rosa Sensat i l’N-II (tant de baixada com de pujada) i, també, el tancament de l’accés al port, tant d’entrada com de sortida. Com a alternativa puntual, només durant aquests períodes en què estarà restringit l’accés per la carretera d’Alella, es podrà accedir al port per la baixada del carrer de Sant Felip, que continua tancada pels treballs de remodelació de l’estació d’Ocata.

També en aquest tram de la carretera, el dia 27, entre les 6 i les 14 h, no es podrà circular pel carril sentit mar per poder realitzar-hi els treballs de pintura de la zona asfaltada la nit anterior. El tall no afectarà el sentit contrari, en direcció a Alella.

es construirà una pActualment s'hi està construint una petita rotonda que farà que l'entrada i la sortida del port siguin més segures.
Actualment s'hi està construint una petita rotonda que farà que l'entrada i la sortida del port siguin més segures.