Ja es pot llegir 'El Masnou Viu' d'abril

Última revisió 23-04-2021 11:03
23/04/2021

Ja es pot llegir el número 129 d'El Masnou Viu, el d'aquest mes d'abril. Els propers dies se'n distribuiran exemplars en paper a les llars masnovines.

En aquesta edició, la publicació destaca en portada que l'Ajuntament engega diversos projectes urbanístics que transformaran el Masnou. També hi apareix l'aturada del projecte del Govern de l'Estat que planejava construir un nou espigó a la platja, l'acte d'homenatge a les víctimes de la dictadura argentina i els canvis que la pandèmia ha introduït en l'atenció ciutadana, que es vehicula cada cop més a través del telèfon i d'Internet.

Araceli Morand i Chris Martin, universitaris que a l'octubre participaran a Uniraid, una aventura solidària que viuran al desert del Marroc, protagonitzen l'entrevista d'aquest mes. La secció "Punt de Trobada" està dedicada en aquest número a l'entitat Helping Cáncer. Com en totes les edicions, els grups municipals expressen les seves opinions i anàlisis a la secció Tribuna Política. Entre molts altres continguts, l'agenda recull diversos actes programats durant les properes setmanes, així com informació de servei.

Portada del número 129 de 'El Masnou Viu'
Portada del número 129 de 'El Masnou Viu'