Ja és al carrer 'El Masnou Viu' dedicat al programa de Festa Major

Última revisió 18-06-2021 12:26
18/06/2021

El número de la revista es va tancar amb anterioritat a les noves mesures del Procicat, i per això s’acompanyarà d’un avís que informa de canvis en la programació

L'Ajuntament ja ha publicat el número especial del butlletí municipal El Masnou Viu dedicat a la Festa Major de Sant Pere 2021. La publicació inclou el programa complet de la celebració, que enguany serà del 25 al 29 de juny. El butlletí es repartirà en format paper per les llars masnovines. També podeu llegir-lo clicant aquí.

No obstant això, aquest número de la revista es va tancar amb anterioritat a les mesures dictades pel Procicat que permeten habilitar espais de ball a les festes majors i, per aquest motiu, s’acompanyarà d’un avís que informa dels canvis.

Principals canvis de la Festa Major de Sant Pere 2021

Tots els actes previstos al camp de futbol d’Ocata es realitzaran a la platja d’Ocata. Tots seguiran requerint inscripció prèvia al portal https://quedat.cat.

• El pregó i els concerts de la Fundación Tony Manero, La Salada (Reland, The Dirty Fools i Remolke), La Saladeta (Pop per Xics) i La Loca Histeria no canvien d’horari i, a més a més, als concerts es permetrà el ball.

• Els concerts de l’Orquestra Maravella canvien d’horari i seran a les 19.30 i a les 21.30 h. Es mantindrà el servei d’autobús llançadora. Les noves parades i l’horari de l’autobús es podran consultar en el moment de reservar l’entrada al portal https://quedat.cat.

La resta de la programació es manté als llocs i horaris indicats en aquest programa.

Es recorda que els focs d’artifici no es llançaran des de la platja, sinó des d’un punt que permetrà que es visualitzin des de pràcticament tot el municipi.

Entrades per assistir als actes

Les entrades al portal https://quedat.cat per assistir als actes que ho requereixen estaran disponibles a partir d’aquesta mitjanit, és a dir, de les 00 h del 19 de juny.

 

 

Portada de 'El Masnou Viu' dedicat al programa de Festa Major
Portada de 'El Masnou Viu' dedicat al programa de Festa Major